De ce sa alegi un apartament in zona Herastrau?

0 Shares
0
0
0

Pentru locuitorii tineri ai capitalei, una dintre cele mai arzatoare dorinte, este aceea de a-si permite sa se mute cat mai repede intr-unul dintre cele mai nou construite apartamente de lux Herastrau.

De ce aceasta zona, va intrebati probabil. Ei bine, dupa cum bine stiu locuitorii capitale, aceasta zona este una dintre cele mai ravnite zone din Bucuresti, avand o istorie impresionanta.

Inca de prin anii 1880, zona Herastrau era considerata a fi zona de promenada a bucurestenilor, pana in anul 1951, cand a capatat forma din prezent. Parcul Herastrau este cel mai renumit parc din capitala, este cunoscut atat de catre bucuresteni cat si de catre turisti, ca fiind locul in care te poti refugia pentru cateva zeci de minute sau ore de relaxare dupa o zi dificila.

Este de-asemenea indicat sa iti cumperi un apartament de lux in zona Herastrau, pentru ca ajungi foarte rapid in acest minunat parc, unde te poti distra sau unde ai posibilitatea de a desfasura unele activitati sportive, sau unde te poti juca cu copiii.

Daca alegi sa te muti intr-unul din apartamentele de lux din zona Herastrau, nu doar ca ai rapid acces la cel mai renumit parc al capitalei si al tarii, ci mai degraba ai acces la un adevarat complex de expozitii de pictura, restaurante, teatru de vara, biblioteca sau locuri de joaca pentru copii, mese de ping-pong, pista de karting, terenuri pentru tenis, golf sau baschet, iar exemplele pot continua.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca aceasta este zona cel mai putin poluata a capitalei, datorita parcului, unde exista multi arbori, iarba, etc.

In cazul in care intentionezi asadar sa iti cauti un apartament in aceasta zona a capitalei, care dupa cum spuneam, este una dintre cele mai ravnite zone ale Bucurestiului, trebuie sa stabilesti de la bun inceput, daca iti doresti un apartament intr-un imobil vechi, sau daca alegi un apartament nou.

Ideea de a cumpara un apartament direct de la proprietar, care a fost construit acum mai multi ani, la prima vedere pare buna, pentru ca trebuie sa apreciem in primul rand zona, insa este posibil sa fie necesara o oarecare investitie.

Apartamentele vechi cu siguranta nu se pot compara din punct de vedere al confortului, cu cele mai noi apartamente de lux Herastrau. T

inand cont de costul unui apartament intr-un imobil vechi, la care se mai adauga costurile renovarii apartamentului (materiale, manopera plus timpul necesar renovarii), cu siguranta se poate ajunge rapid la concluzia ca un apartament nou in Herastrau reprezinta o alegere mai buna.

In plus, este lesne de inteles faptul ca intr-un apartament de lux din aceasta zona de lux a capitalei, finisajele interioare vor fi ireprosabile, iar aici amintim atat gresie si faianta, cat si parchet, pereti, absolut tot.

Tragand linie la final, este mai rentabil din punct de vedere financiar un apartament intr-un ansamblu rezidential nou, decat un apartament vechi. In plus, daca apartamentul se afla la un etaj superior, si are vedere spre parc, cu atat mai bine.

0 Shares
You May Also Like