De ce sa nu folosim produse de slabit dupa ureche?

0 Shares
0
0
0

Dietele, ceaiurile si pastilele de slabit au inceput sa fie la moda. Practic, nici o emisiune si nici o revista destinata femeilor nu exista sa nu cuprinda subiectul “dieta” sau “cure de slabit”.

Vedetele de la noi ne impartasesc secretele personale si cadem in capcana de a urma aceleasi diete ca si ele, sau, mai rau, sa folosim pastille de slabit doar pentru ca am vazut in reviste poze cu persoane pe care sta scris cu litere mari “inainte” si “dupa”.

Insa aceste produse de slabit sunt foarte periculoase pentru sanatate, atrag atentia medicii. Puteti ajunge la spital crezand ca va faceti un bine slabind foarte mult intr-un timp relativ scurt. Nu este recomandat sa slabiti mai mult de 1,5 kg pe saptamana.

Din pacate, mirajul pierderii rapide a kilogramelor in plus atrage foarte multe doritoare. Insa, inainte de a incepe un tratament cu produse de slabit ar trebui sa stiti cum se administreaza si care sunt efectele secundare. Totusi, nu este recomandat sa le luati pur si simplu mergand la farmacie sau in magazinele de specialitate.

Un medic specialist trebuie sa va indrume sis a vada daca intr-adevar produsele de slabit sunt recomandate in cazul vostru. Produsele de slabit au avut si continua sa aiba efectul scontat, avand in vedere ca beneficiaza de foarta multe reclama pe toate canalele mass-media.

Promovarea inseamna castig, iar acesta se traduce in milioane de euro anual. Pastilele de slabit fac parte din categoria produselor de slabit atat de folosite de femei.

Aceste pastile, sustin producatorii, contin substante care topesc grasimile, grabind eliminarea lor din organism. Totodata, acestea actioneaza si asupra centrilor nervosi care sunt responsabili cu senzatia de foame si satietate. Insa, atrag atentia producatorii, pastilele sunt inutile daca nu tineti dieta.

Sfatul medicului, obligatoriu

In cazul in care vreti sa slabiti mai multe kilograjme, mergeti la un medic nutritionist si nu apelati in disperare de cauza la pastilele de slabit. Nutritionistul, dupa consultatie, va va trimite sa va faceti niste analize pentru a vedea ce dieta personalizata sa va dea.

Aceasta trebuie urmata cu strictete si nu trebuie sa va abateti de la ea daca va doriti rezultate care sa se vada. Din pacate, magazinele de specialitate le recomanda clientilor pastile de slabit fara nici o reteta, iar fiecare ia dupa cum crede. Uneori, considera ca daca ia mai multe odata, va slabi peste noapte.

Adevarul este insa ca puetti ajunge de urgenta la spital si sa stati in perfuzii pan ava reveniti. Nu este de jucat cu asa ceva, avand in vedere ca sanatatea voastra este la mijloc. Medicul nutritionist este cel mai in masura sa va ofere tratamentul de care aveti nevoie.

Si anume, o dieta personalizata de care trebuie sa va tineti. Chiar daca vizitele la medic sunt costisitoare, nu ezitati sa apelati la ajutorul acestuia daca aveti nevoie cu adevarat. Rezultatele vor intrece asteptarile cu siguranta.

0 Shares
You May Also Like