De ce sa optezi pentru o casa inteligenta?

0 Shares
0
0
0

Sa stai intr-o casa fara siguranta, o casa in care nu ai controlul asupra fiecarui colt este destul de neplacut. Deci, unii oameni cer profesionistilor de la Salus Smart Home sa le dea o mana de ajutor in ceea ce priveste automatizarea locuintei lor.

Dar, datorita progresului tehnologic, exista case care te ajuta usor fara asistenta. Acestea se numesc case inteligente.

Casele inteligente sunt acum accesibile publicului. Dar intreprinderile si persoanele fizice sunt reticente sa le aleaga deoarece stiu putin despre asta. Descopera in acest articol motivele alegerii unei smart home.

A opta pentru o casa conectata inseamna a avea o viata mult mai convenabila

Casa inteligenta este un habitat conectat, perfect pentru varstnici, bogati si persoane cu dizabilitati care nu mai au mobilitate. Intr-adevar, tehnicile de electronica, informatie, automatizare integrate in aceste case permit conectivitatea intre obiectele si echipamentele care sunt acolo.

De exemplu, poti utiliza incalzitoare conectate pentru a-ti usca prosoapele si altele asemenea. Astfel, fara miscare, poti gestiona automat mai multe echipamente cu un buton. Cu o casa conectata, obiceiurile tale zilnice sunt usurate.

In birou, in timp ce calatoresti sau chiar in afara casei, ai intotdeauna privilegiul de a-ti controla casa.

Aici poti crea o interactiune intre smartphone si casa, utilizand o conexiune la internet. Cu aceasta conexiune, vei avea controlul asupra locuintei si iti poti hrani chiar si animalele de companie.

Mai mult, poti inchide de la distanta o usa pe care ai uitat sa o blochezi. Intr-adevar, asezat pe canapea sau la birou, poti porni incalzirea sau aerul conditionat inainte de sosirea acasa pentru o temperatura placuta. Apoi, poti porni sau opri becurile, poti activa sistemul de alarma etc., totul de la distanta.

Consumul de energie este redus

Alegerea unei case inteligente inseamna economisirea de bani pe termen scurt si lung. Deoarece, de pe telefon, computer, poti gestiona sarcinile de la distanta. In primul rand, atunci cand casa ta inteligenta are o functie de detectare a prezentei, aceasta reduce consumul unuia sau mai multor becuri.

Cand casa ta este goala, luminile se pot stinge si se pot aprinde in momentul in care cineva intra. In al doilea rand, o casa conectata iti ofera posibilitatea de a controla si limita consumul de energie al diferitelor dispozitive. Aceste facilitati iti permit sa economisesti bani. Deci, depinde de tine sa impui functionarea dispozitivelor, configurarea lor, facand astfel posibila optimizarea consumului lor de energie.

O casa conectata garanteaza o securitate puternica

Cand te afli intr-o smart home, aceasta iti ofera in principal securitate. In primul rand, cand cineva se aventureaza sa intre in absenta ta, esti informat de sistemul tau de alarma sau de camerele instalate.

O casa inteligenta iti asigura securitatea fara a uita pe cea a bunurilor tale 7 zile pe saptamana. De asemenea, iti poti proteja casa de diverse lucruri, cum ar fi fum cu ajutorul detectorului de fum, umiditate si altele. Intr-adevar, poti controla detectoarele de fum de la distanta si poti adauga inclusiv senzori de inundatii.

0 Shares
You May Also Like