De unde poate fi cumparat un parbriz?

0 Shares
0
0
0

Toti cei care detin un autoturism sunt constienti de faptul ca parbrizul masinii poate suferi anumite defectiuni, fara ca ei sa aiba vreo vina.

Exista situatii in care soferii circula regulamentar cu masina, iar daca au un camion in fata, chiar daca respecta distanta, din remorca acestuia se pot trezi cu o pietricica sau cu io piatra mare in parbriz.

Pietre in parbriz pot sari chiar si atunci cand masina stationeaza iar din sens invers sau chiar din acelasi sens circula masini, daca masina stationeaza pe un drum pietruit.

Exista situatii in care soferii observa dimineata ca au parbrizul ciobit, fisurat sau spart in intregime, iar acestia cauta cu siguranta cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemei.

Un lucru este cat se poate de sigur, si anume ca pana si o mica ciobitura sau o mica fisura trebuie eliminata, asa ca soferii care se confrunta cu o asemenea problema trebuie sa isi duca in cel mai scurt timp masina intr-un service de specialitate.

Acolo, specialistii in reparatii si inlocuire parbrize vor face o constatare si vor stabili daca este posibila o eventuala reparatie, care fireste ar fi mai putin costisitoare, sau daca ar fi necesara o inlocuire parbriz.

In cazul in care problema se poate remedia, cu siguranta specialistii de la service nu isi vor dori sa piarda timp pentru a demonta parbrizul cu probleme, si pentru a-l inlocui cu cel nou, ci vor repara cat mai rapid parbrizul cu probleme.

In cazul in care acestia considera fie ca parbrizul nu mai poate fi reparat, fie ca reparatia nu va rezista mult iar parbrizul se va fisura din nou, sau ca fisura se va extinde si mai tare, acestia cu siguranta vor propune inlocuirea parbrizului.

Aceasta cu siguranta nu este o veste tocmai placuta, dat fiind faptul ca un parbriz poate fi destul de scump. Pretul parbrizelor difera foarte mult de la o masina la alta, in functie de numele producatorului, model, vechimea masinii, etc.

Cei care insa se confrunta cu o asemenea problema, cu siguranta nu au ce face pentru ca trebuie sa isi rezolve cat mai rapid problema, pentru ca in caz contrar, daca vor fi depistati in trafic circuland cu masina si avand parbrizul spart, ciobit sau fisurat, vor primi o amenda foarte mare.

Ei bine, cei care au nevoie de inlocuirea parbrizului, pot accepta sa le comande specialistii de la service un parbriz nou pentru autoturismul lor, asa ca nu trebuie sa piarda timp pentru a cauta ei parbrizul.

Cei carora li se pare exagerat pretul parbrizului, pot alege sa isi caute parbrizul la un magazin online de exemplu, sau isi pot incerca norocul si la un depozit de piese auto, acolo unde preturile de regula sunt mai mici.

Exista si soferi care aleg sa isi cumpere un parbriz second hand, de la o firma de dezmembrari auto, pentru a economisi cativa banuti.

Tot ce conteaza pana la urma insa este ca parbrizul sa fie perfect si sa fie montat cat mai repede, asa ca nu conteaza ca este nou sau ca este second hand.

0 Shares
You May Also Like