Decoratiuni de Craciun care nu ar trebui sa lipseasca din bradul tau

0 Shares
0
0
0

In momentul in care impodobesc bradul de Craciun, majoritatea persoanelor incearca sa foloseasca toate decoratiunile pe care le detin, fapt pentru care rezultatul final va fi unul destul de neplacut din punct de vedere estetic.

Pentru a putea obtine un design destul de placut, va trebui sa folosesti doar anumite decoratiuni, pe care sa le plasezi in diferite zone ale bradului. De altfel, nu este nevoie sa folosesti un numar mare de elemente decorative.

Astfel, este nevoie sa folosesti doar:

  1. Globuri

Globurile pot fi confectionate din sticla, plastic, metal sau tesatura si pot avea forme si dimensiuni diferite. In cazul brazilor care prezinta dimensiuni considerabile, sunt recomandate globurile masive, cinfectionate din materiale dure, care ies usor in evidenta.

Nu este nevoie ca fiecare crengurta bradului sa aiba cate un glob. Aceste elemente pot fi folosite in mod aleatoriu, pe intreaga lungime/ latime a bradului, lasand si zone libere, unde crengile se pot observa usor. De altfel, in cazul brazilor mici, se pot folosi globurile confectionate din tesatura.

In functie de preferintele personale pot fi achizitionate si utilizate si globuri ce prezinta diferite accesorii, precum luminite, pene sau materiale extrem de catifelate.

  1. Instalatii

Instalatiile de inalta calitate pot schimba in totalitate aspectul bradului de Craciun. In prezent, in comert se pot gasi numeroase tipuri de instalatii de Craciun, care prezinta diferite caracteristici, fapt pentru care alegerea produsului perfect nu va fi dificila.

Pot fi folosite instalatii care prezinta becuri de mari dimensiuni, alaturi de globurile masive. De altfel, estee important ca instalatia sa prezinte si functii de schimbare a culorii, precum si schimbarea intentasitatii luminoase. Totodata, pot fi folosite si instalatii cu becuri mult mai micute, pentru un aspect mult mai natural al bradului. In astfel de cazuri calitatea produsului este cea mai importanta.

  1. Figurine

Pot fi utilizate si figurine, alaturi de instalatii si globuri, iar piata este extrem de ofertanta. Pot fi achizitionate flori, cu un aspect metalic, pasari, ingerasi, reni si multe altele. Toate aceste figurine prezinta un sistem de prindere de tip clips, fapt pentru care pot fi rapid fixate pe crengutele bradului, neexistand posibilitatea de a isi schimba pozitia initiala.

Toate aceste figurine sunt confectionate, deseori, din materiale extrem de rezistente, iar odata cu trecerea timpului acestea nu vor prezenta urme de deteriorare. Datoraita calitatii ridicate, figurinele pot fi folosite in orice tip de design, de-a lungul mai multor ani.

  1. Beteala

In cazul in care este nevoie ca anumite goluri sa fie umplute intr-un mod frumos si armonios, beteala este cea mai buna solutie. Acest produs este desoeri confectionat din materiale extrem de stralucitoare, care pot iesi usor in evidenta, fara prea mult effort. Alegerea betelei perfecte nu va fi dificila, datorita faptului ca pe piata exista o gama larga si variata de produse.

Asociate cu luminitele de Craciun, globuri de dimensiuni impresionante si figurine inedite, beteala va aduce un plus de glam intregului ansamblu. Totusi, este extrem de important ca aceasta sa aiba aceeasi culoare ca si celelalte elemente, astfel incat sa creeze un tot unitar cromatic perfect.

 

0 Shares
You May Also Like