Detalii despre steroizii Masteron

0 Shares
0
0
0

Masteron (Drostanolone) este un steroid anabolic unic datorita modului in care este derivat din DHT (dihidrotestosteron). Acesta este modificat prin adaugarea unei grupari de metil la pozitia de carbon 2. Aceasta schimbare structurala face ca masteron sa fie anabolic si sa functioneze intr-o maniera speciala.

Masteron este extrem de popular in randul culturistilor. De fapt este folosit pentru slabire, intarire si chiar ca inhibitor de aromataza. Acest lucru face ca el sa fie o alegere buna ca finisor in timpul unui ciclu.

Desi ar trebui sa fie intotdeauna combinat cu alti steroizi pentru a obtine cele mai bune rezultate. Reprezinta o alegere inspirata mai ales alaturi de compusii aromatizanti, cum ar fi testosteronul si dianabolul, deoarece functioneaza in sinergie pentru a contracara greutatea bazata pe estrogen.

Steroizi Masteron – istoric

Masteron a fost dezvoltat in aul 1959, alaturi de anadrol, de catre Syntex Pharmaceuticals, dar a fost lansat pe piata de avia in 1970.

La inceput a fost vandut sub denumirile de marca de Masteril si Drostanolonum. Mai tarziu, cand Eli Lilly a primit licenta pentru suplimente, a fost vandut sub denumirea de Drolban. Dezvoltat in primul rand pentru a combate cancerul de san, astazi este folosit exclusiv pentru culturism ca si steroid de “cutting”.

Originalul Masteron era disponibil doar ca propionat, asa ca multi nici nu stiu ca exista o versiune modificata.

Raportul anabolic-androgenic

Raportul anabolic / androgenic al lui Masteron este de numai 62:25; testosteronul avand linia de baza 100: 100. Nu va lasati pacaliti de aceste numere gandind ca Masteron este slab. Nu exista un steroid de intarire mai bun, dar este adevarat ca daca ar fi administrat singur, masteronul nu ar produce castiguri semnificative.

Ce este DHT?

Dihydrotestosterone (DHT) este un steroid sexual si un hormon androgen. In organism, enzima 5a-reductaza sintetizeaza DHT in glandele suprarenale, testicule, foliculi de par si postata, oferind barbatilor caracteristici specifice.

La barbati 5% din testosteronul produs se transforma in DHT, astfel ca atunci cand testosteronul creste, creste si DHT. DHT nu se transforma in estrogen. Pentru ca Masteron este un compus derivat din DHT, va puteti astepta la cresterea DHT in organism, fara cresterea estrogenului.

Ce este SHBD?

SHBG (globulina care leaga hormonul sexual) este o proteina care se leaga de steroizii sexuali si ii face inactivi (atata timp cat SHBG este legat de ei). Exista o diferenta intre testosteronul asa zis liber si cel asa zis legat.

Conteaza testosteronul liber – asa ca daca nivelul sau este mai mare, rezultatele sunt mai bune. Masteron, fiind un derivat DHT, se va lega puternic de SHBD, ceea ce va duce la cresterea testosteronului liber, motiv pentru care functioneaza ata de bine ca parte a unui steroid, in loc sa fie folosit singur.

Nivelurile ridicate de testosteron inseamna:
Libido crescut
Erectii mai bune
Putere si castiguri musculare
O stare mai buna
Sentiment crescut de bunastare generala

Utilizati medicale ale steroizilor Masteron
Masteron a fost folosit timp de multi ani pentru a combate cancerul de san avansat inoperabil la femeile aflate in postmenopauza. Institutiile in domeniu inca aproba drostanolone in acest scop, dar este rareori folosit astadin din cauza celorlalte optiuni disponibile pe piata pentru femei.

0 Shares
You May Also Like