Dreptul la frumusete

0 Shares
0
0
0

Frumusetea corpului uman are nevoie de intretinere. Este necesar sa consumam apa in cantitati suficiente, sa dormim orele indicate si sa mancam sanatos. Nu uita sa citesti etichetele produselor inainte de a le pune in cosul cu cumparaturi.

Pe langa acestea insa, exista diverse tipuri de tratamente. De exemplu, parafina hidrateaza pielea si previne imbatranirea ei. Este nevoie ca parafina sa fie adusa intai la o temperatura ideala pentru aplicare si astfel, se foloseste un incalzitor parafina.

Este utila atat in vazul durerilor reumatice, cat si pentru artrita, osteoartrita ori spondiloza anchilozanta. Ai nevoie de o pensula speciala pentru aplicare si mentionez faptul ca in reumatism, aplicatiile ajuta circulatia sangelui si relaxarea musculara, atenuand totodata durerile care sunt neplacute. Se aplica pe zonele cu probleme, cum sunt coatele sau genunchii, la nivelul mainilor si se lasa cateva zeci de minute pentru o actiune completa.

Parafina vine in sprijinul eliminarii toxinelor din organism, reduce tesutul adipos, iar pielea devine ferma. Este de asemenea utila pentru scaderea celulitei si pentru eliminarea lichidelor din tesuturi.

Tratamentele cosmetice cu parafina vin in sprijinul unei pieli ferme, elimina uscaciunea mainilor si sunt disponibile atat in cabinetele cosmetice, insa o poti aplica si tu acasa.

Ai dreptul la frumusete si se afla la indemana ta, atat timp cat iti doresti acest obiectiv. Implica informare corecta, fa si niste analize medicale inainte sa afli cum stai, sa poti alege variantele corecte pasilor pe care ii ai de urmat. Dincolo de dorinta se afla o vointa de fier si ganduri senine.

Frumusetea este in tot ceea ce ne inconjoara, in zumzetul albinelor sau in fosnetul vantului printre crengile copacilor, in privirea cainelui pe care il ai, in zambetul copiilor.

Frumusetea inseamna conexiunea cu natura si tocmai de aceea, utilizeaza produse cat mai apropiate de aceasta, utile tie si inimii tale utile viselor si aspiratiilor pe care le ai. Ai incredere in tine, ai dreptul la frumusete. O vezi in ochii celor din fata ta?

0 Shares
You May Also Like