Este indicat sa consumam cafea zilnic?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta exista persoane care se intreaba daca este indicat sa consumam cafea, sau daca aceasta are beneficii. Ei bine, mentionam faptul ca este indicat ca oamenii sa consume cafea, iar in acest sens s-au efectuat o multime de cercetari odata cu trecerea timpului.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom dezbate acest subiect, si veti descoperi cateva motive datorita carora este indicat ca oamenii sa consume cafea.

Cafeaua v-ar putea face sa va miscati mai bine

Pe masura ce inaintam in varsta, incepem sa ne miscam putin mai incet, dar cafeaua ne poate ajuta sa ne intarim. O revizuire din 2010 in jurnalul Nutrition a descoperit ca bautul de cafea imbunatateste de fapt performantele motorului, facandu-ne sa ne miscam mai usor si mai bine pe parcursul zilei, fie ca ne ocupam de gradinarit, fie, ca ne ocupam de afaceri la birou sau desfasuram diferite alte activitati.

Cafeaua va poate ajuta sa va imbunatatiti timpul de reactie

Te simti putin lent in ultima vreme? Tot ce trebuie pentru ca corpul sa revina sa functioneze intr-un ritm normal este sa bei putina cafea. Un studiu din 2005 realizat de Societatea Radiologica din America de Nord a descoperit ca nu este nevoie de mult doar cateva cesti de cafea pentru a-ti imbunatati timpul de reactie, facandu-te mai bun la orice, si facandu-te sa observi totul mult mai rapid.

Cafeaua ar putea ajuta la reducerea durerilor musculare post-antrenament

Nu numai ca cafeaua va ajuta sa va imbunatatiti performanta atletica, dar aceasta va poate ajuta si la reducerea durerilor musculare dupa ce petreceti ceva timp la sala: Un studiu din 2003 in Journal of Pain a descoperit ca cei cu un consum ridicat de cofeina au redus semnificativ durerile musculare dupa ce s-au antrenat, constatare care ar putea fi explicata prin capacitatea cofeinei de a scadea sensibilitatea la durere, opusa celor care au baut un placebo.

Cafeaua este ideala pentru o mai buna concentrare

Daca aveti probleme sa ramaneti concentrat la sarcina pe care o aveti de efectuat, incercati sa va faceti o cana de cafea. O revizuire din 2010 in jurnalul Nutritie a descoperit ca aceasta bautura are un impact serios asupra functiei cognitive si va poate ajuta sa va concentrati si sa va concentrati mai bine asupra oricarei sarcini pe care trebuie sa o indepliniti.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai cunoscute beneficii ale cafelei, iar toate acestea dovedesc faptul ca este indicat ca fiecare dintre noi sa consumam cafea. Pentru ca este necesar sa consumam cafea, Espresso Cafe ne ofera posibilitatea de a descoperi diferite tipuri de cafea, iar aici ne referim la cafea macinata, cafea boabe sau capsule de cafea; de la producatorii renumiti de pe piata, cum ar fi de exemplu Jacobs, illy, Lavazza, Tchibo, iar exemplele pot continua.

Totodata, pentru fanii cappuccino sau espresso, aici exista diferite espressoare de cafea, incepand de la espressoare simple, continuand cu espressoare automate si espressoare cu capsule si espressoare profesionale. Amatorii de cafea, pot gasi la Espresso Cafe chiar si rasnite de cafea, pe care sa le foloseasca pentru a-si macina boabele de cafea acasa.

0 Shares
You May Also Like