Este util samponul Parusan?

0 Shares
0
0
0

Caderea excesiva a firelor de par se pare ca este o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe femei in zilele noastre, iar aceasta cadere excesiva a firelor de par poate sa fie cauzata de diferite motive.

Unul dintre principalele motive datorita caruia femeile se confrunta cu o asemenea problema delicate, este reprezentat de alimentatia nesanatoasa.

Trebuie insa precizat faptul ca sunt si o multime de femei care mananca mereu sanatos si au grija de regimul lor alimentar, insa care folosesc in mod excesiv vopselele pentru par, fixativul, spuma sau ceara pentru par, ori folosesc anumite produse precum placa de intins parul sau ondulatorul.

Este adevarat faptul ca un par aranjat si vopsit arata foarte bine, mai ales daca este intins sau ondulat, insa trebuie ca femeile sa cunoasca si faptul ca folosirea excesiva a acestor produse poate sa duca la caderea parului, iar odata ce apare aceasta problema, deja situatia este cat se poate de neplacuta.

Chiar si dereglarile hormonale pe care le pot avea femeile, iar aici putem aminti sarcina de exemplu, anticonceptionalele, problemele tiroidiene sau chiar folosirea unor tratamente pentru tratarea hipertensiunii, pot avea efecte asupra caderii parului, iar femeile trebuie sa tina cont de acest aspect.

Ei bine, trebuie mentionat faptul ca femeile care se confrunta cu astfel de probleme nu asteapta ca acestea sa treaca de la sine, astfel ca urmeaza tot felul de tratamente care sa le ajute sa opreasca aceasta cadere a firelor de par.

Sunt femei care urmeaza diferite tratamente la sugestia unui medic, insa sunt si femei care au cautat pe forumuri informatii despre produsele care ar avea efecte miraculoase, si incearca astfel de tratamente, fara a cunoaste riscurile la care se pot supune.

In cazul femeilor care isi doresc un tratament ideal impotriva caderii parului, si care sa nu fie in nici un fel daunator pentru sanatate, trebuie mentionat faptul ca produsele din gama Parusan sunt ideale.

Aici regasim un sampon Parusan, care este un sampon stimulator ce stimuleaza circulatia la nivelul capului, care ajuta la hranirea pielii capului cu substante nutritive, si care reduce caderea firelor de par, iar mai mult decat atat, ajuta la accelerarea cresterii firelor de par.

Un asemenea sampon Parusan contine biotina, L-arginina si vitamina E, iar toate aceste ingrediente au un efect benefic impotriva caderii parului, dar si in stimularea cresterii accelerate a firelor de par.

Samponul trebuie folosit in fiecare zi, si trebuie aplicat apoi lasat sa actioneze 2-3 minute, dupa care capul trebuie clatit cu foarte multa apa.

Tot in acealsi scop, pe langa samponul Parusan, se mai poate utiliza si Parusan Tonic Energizant, care in mare parte contine aceleasi ingrediente precum samponul Parusan, si care are aceleasi efecte.

Diferenta este insa ca acest produs se aplica pe parul proaspat spalat, si trebuie lasat sa se usuce, dupa care parul poate fi aranjat oricum isi doreste femeia care foloseste produsul.

Asadar, pentru toate femeile care se confrunta cu o asemenea problema neplacuta, cu siguranta cea mai buna solutie impotriva caderii parului o reprezinta produsele din gama Parusan.

0 Shares
You May Also Like