Esti limitat de casa de pariuri? Afla de ce

0 Shares
0
0
0

Desigur ca in lume vor exista mereu si persoane care se plang, poate chiar din orice. Acest fenomen este intalnit si in lumea pariurilor si face referire la cei care se cred nedreptatiti sau nemultumiti.

Una dintre plangeri se refera la faptul ca jucatorul este limitat de casa de pariuri. Acest lucru nu se va intampla fara motiv totusi.

Casele de pariuri nu vor limita un jucator din frica ca acesta  are sanse de castig in mod repetat. Daca te vei informa corect, de pe site-uri serioase cum este spre exemplu Cota2.ro si vei invata mai multe din acest domeniu, atunci ai sti si ai intelege ca in apromixativ 90% dintre cazuri este vorba de limitari pentru ca:

  • Se practica arbitrage.
  • Se cauta profit de pe urma unei greseli pe care casa de pariuri a facut-o.
  • Jucatorul urmareste un tipar fix cand plaseaza pariuri.

Acestea sunt doar cateva exemple. Putini stiu ca in aceasta lume exista si un istoric. Asadar daca esti pe lista neagra a unei case de pariuri si lucrurile au fost destul de serioase, atunci nu trebuie sa te mire daca si o alta casa de pariuri te limiteaza din senin.

Pana la urma este o masura de precautie si sa fim seriosi abordarea unora nu mai are legatura cu placerea de a juca, ci cu intentiile de a fenta sistemul si de a scoate bani din piatra seaca daca se poate.

Goana dupa oferte

Casele de pariuri au tot felul de strategii pentru a atrage jucatori. Problema este ca unii vad in asta doar un mod de a-si finanta jocurile, de scurta durata.

Isi fac cont, urmeaza toti pasii pentru a intra in posesia bonusului de bun venit si fac tot posibilul sa retraga banii. Sunt intr-o goana permanenta de astfel de promotii, dar cert este ca nu se mai intorc vreodata pe acel cont sa joace din banii propriii.

Si in astfel de cazuri pot exista limitari, daca nu cel putin a interzice unui jucator sa mai participe la unele promotii. Pleaca la o alta casa de pariuri si incearca acelasi lucru, uneori sunt chiar mirati ca sunt primiti din start cu ospitalitate.

Am mai spus, desi datele jucatorilor sunt confidentiale, exista si in acest domeniu terte cai de a afla ce jucatori sunt considerati problematici si marcati drept periculosi.

Nu in cele din urma merita sa amintim ca limitarea unui jucator poate sa apara pe fondul retragerilor de bani, toti, dintr-odata. Este clar ca vanatorul de oferte a urmarit doar acest scop, iar acum contul va urma sa devina inactiv, dupa ce jucatorul isi goleste banca.

Asadar nu demonstra casei de pariuri ca asta faci, ci bucura-te de castiguri, daca asta iti doresti, in portii mici sa spunem, retrage putin si mai des, fara sa lasi contul pe zero.

Daca doresti sa te informezi mai bine acceseaza si pagina https://cota2.ro/ponturi-tipsteri. Afla cum sa joci mai bine si sa eviti situatii neplacute precum limitarea.

0 Shares
You May Also Like