Generalitati despre implanturile cu silicon

0 Shares
0
0
0

Femeile care au bustul mic cu siguranta nu mai trebuie sa fie resemnate, pentru ca in anul 2018 este la moda sa opteze pentru interventii chirurgicale de marire a sanilor.

Ei bine, o multime dintre femeile care au sanii mici aleg sa opteze pentru un implant silicon pentru a-si mari sanii, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta putin despre implanturile cu silicon.

Aceste implanturi cu silicon sunt proteze mamare folosite in scopul maririi sanilor sau in scopul reconstructiilor mamare. Implanturile cu silicon sunt compuse din invelis si continut.

Atunci cand discutam despre implanturile cu silicon de cea mai buna calitate, trebuie mentionat faptul ca in continutul acestora se regaseste gelul siliconic coeziv. Mai pe intelesul tuturor, acest gel nu curge in cazul i ncare implantul se sparge sau rupe, dat fiind faptul ca gelul siliconic coeziv are o forma extrem de vascoasa.

In ceea ce priveste invelisul implantului cu silicon trebuie precizat faptul ca acesta este tot silicon dar de mai multe feluri, avand o suprafata neteda sau textura.

In cazul in care stam sa discutam despre forma implanturilor cu silicon, trebuie mentionat faptul ca exista implanturi rotunde si implanturi anatomice. De cele mai multe ori se folosesc implanturile cu silicon rotunde, insa exista si situatii in care medicii recomanda implanturile anatomice, acestea avand forma de lacrima.

O caracteristica foarte importanta a implanturilor cu silicon este grosimea acestora. Aceasta poate fi mica, moderata sau inalta.

In ceea ce priveste pretul implanturilor cu silicon trebuie mentionat faptul ca acesta este strans legat de calitatea implanturilor. Este important de precizat ca exista foarte multe firme care produc implanturi cu silicon, insa cu siguranta calitatea implanturilor produse de catre multe firme lasa de dorit.

Ei bine, femeile care isi doresc implanturi cu silicon, cel mai bine ar fi sa discute cu medicul, sa isi exprime dorintele, iar acesta le va ajuta sa isi aleaga implanturile cu silicon, iar doctorii cu siguranta le vor orienta spre cele mai de calitate implanturi cu silicon.

Referitor la marimea implanturilor cu silicon, cu siguranta trebuie mentionat faptul ca fiecare femeie care trece pragul unui medic estetician are preferintele sale. Cel mai bine ar fi ca fiecare femeie care isi doreste sa aiba sanii mariti, sa ii explice doctorului clar ce asteptari are, pentru ca acesta sa stie ce recomandari sa faca.

Forma si volumul implanturilor ar fi indicat sa le aleaga medicul, deoarece acesta va trebui sa tina cont de tipul de san dar si de tipul de torace al pacientei, pentru ca rezultatul sa fie unul foarte bun.

Nu trebuie uitat faptul ca femeile apeleaza la aceste implanturi mamare pentru a avea sanii faini, asa ca nu de fiecare data doar volumul conteaza.

Tocmai de aceea, pacientele trebuie sa asculte parerile si sfaturile medicului, pentru a face cea mai buna alegere.

Ei bine, nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca dupa interventia chirurgicala, pacienta va avea nevoie de o perioada de recuperare, astfel ca in primele 2-3 saptamani nu va putea face efort, si in primele trei saptamani aceasta va purta o burtiera speciala.

Incetul cu incetul insa, dupa 2-3 luni de la operatie, totul va reveni la normal , iar femeile vor fi mandre de sanii lor.

0 Shares
You May Also Like