Incalzirea prin infrarosu cu panouri radiante SunJoy si beneficii pentru spatiul locuibil

0 Shares
0
0
0

Un sistem de incalzire pe cat de confortabil, pe atat de eficient, este panoul radiant cu infrarosu SunJoy. Pentru unii reprezinta o noutate, iar altii deja au avut ocazia sa se convinga de avantajele sale. Este o varianta economica pentru optiunile traditionale, care vine la pachet si cu numeroase beneficii terapeutice.

Practic un astfel de sistem aduce razele soarelui in locuinta ta, in spatiul pe care doresti sa il incalzesti. Spre deosebire de alternative, in cazul panourilor SunJoy caldura este radiata prin radiatie infrarosie, de unda lunga IR 4 – 14 μm, micrometri, deci nu este suflat.

Prin aceasta se incalzesc corpurile solide, incepand de la personele beneficiare si pana la podele, pereti, etc. Actiunea este asemanatoare cu cea realizata de soare, insa vizeaza doar radiatia infrarosie IR 4 – 14 μm, micrometri.

Incalzirea in spatiul locuibil, mai usoara cu panoul radiant SunJoy

Cum iti suna ideea de a realiza incalzirea in casa, spatiu de birou sau in oricare altul locuibil intr-o maniera curata, naturala, mai ales sanatoasa? Poti sa asiguri o temperatura uniforma in spatii diverse in mod economic, valabil oricare ar fi inaltimea camerei.

Vei avea mereu aer cald in incapere, iar consumul va fi insemnat redus fata de situatia alternativelor. Randamentul de care ai parte prin utilizarea unor panouri radiante SunJoy este de 98%, detaliu pe care nimeni nu o sa il treaca oricum cu vederea.

Se evidentiaza prin puterea mica, cu o suprafata medie de 0.7 cu care reuseste sa incalzeasca independent o incapere dimensionata corect. Acestea, la fel ca si gama de panouri radiante ElectricSun, genereaza, emit si radiaza caldura, prin raze infrarosii, temperatura placi de incalzire de până la 130o C.

Poti realiza un test pentru a te convinge de eficienta pe care o prezinta aceste sisteme. Situeaza-te intre un panou de acest fel si un alt sistem. Vei vedea ca deja din primele 4 minute de la punerea sa in functiune, caldura se resimte si de la 3 metri distanta.

In cazul alternativelor traditionale, de obicei e necesar sa pui mana ca sa iti dai seama daca e sau nu pornit, daca emana caldura. Bineinteles, diferenta privind eficienta o va face si termoizolatia folosita. Ar trebui sa te consulti cu specialistii legat de asta.

Despre cum se prezinta un astfel de sistem, tehnic si propriu zis, poti sa afli de pe ecojoy.ro, locul din care poti si comanda un model care sa corespunda cu nevoile tale. In principiu acesta arata ca un tablou alb. Montarea lui se realizeaza pe tavan, de preferat cat mai central.

Sistemul de incalzire se controleaza prin intermediul termostatului, deci e practic si modern. Te poti orienta in acest sens dupa modele neprogramabile sau programabile, dupa cum consideri mai potrivit. In orice caz, ambele prezinta o utilizare intuitiva, deci nu iti va da batai de cap.

Acceseaza magazinul online ElectricSun, pe ecojoy.ro si descopera sistemele de incalzire care au revolutionat incalzirea din locuinte.

0 Shares
You May Also Like