Informatii generale despre serviciile septice

0 Shares
0
0
0

Chiar daca pare greu de crezut, in Romania anului 2019 exista chiar si in capitala tarii zone in care serviciile de canalizare lipsesc, iar oamenii sunt nevoiti sa aiba fose septice in curte.

Ei bine, cei care se afla intr-o astfel de situatie, indiferent de zona capitalei in care locuiesc, in mod evident trebuie sa cunoasca cat mai multe lucruri si trebuie sa afle care sunt firmele care presteaza cele mai bune servicii vidanjare si desfundare canalizare in Bucuresti.

Este firesc ca oamenii sa isi doreasca sa obtina asemenea informatii, in conditiile in care mai devreme sau mai tarziu, fosele septice din curtile lor se vor umple, si vor avea nevoie de servicii de vidanjare.

Tocmai din acest motiv, vom discuta in cele ce urmeaza in acest articol despre servicii vidanjare si desfundare canalizare, si le vom oferi oamenilor raspunsuri pentru intrebari comune legate de acest subiect. Aceste informatii generale despre serviciile septice, in mod evident le vor fi de mare ajutor tuturor celor care au fose septice in curte. Iata asadar tot ceea ce trebuie sa cunoasteti despre acest subiect.

CE FACE UN FILTRU SEPTIC?

Filtrele sunt cele care impiedica parul, gratarul si murdaria sa nu iasa in liniile de camp de scurgere. Un filtru merge pe tee-ul de iesire al rezervorului tau septic si ar actiona ca o strecuratoare, pastrand toate particulele solide mari in rezervor si, prin urmare, OUT din liniile de camp de scurgere.

ESTE BINE SA PLANTEZI FLORI SAU TUFISURI PESTE FOSA SEPTICA?

Nu. Nu plantati nimic peste campul de scurgere, cu exceptia ierbii. Radacinile pot provoca infundari majore in liniile de scurgere. De asemenea, este important sa nu acoperiti niciodata fosa septica sau campul de scurgere cu asfalt sau beton sau alt material impermeabil. DE CE AS AVEA MIROSURI IN INTERIORUL CASEI MELE?

Pot fi multe motive pentru care o asemenea problema isi poate face aparitia. Va trebui sa raspundeti la intrebari, cum ar fi trecut mai mult de un an de la ultimul dvs. serviciu de pompare septica sau de unde provin mirosurile, pentru a diagnostica problema. S-ar putea sa aveti nevoie de fosa septica pompata sau ar putea fi o problema de scurgere. Singura modalitate de a afla este sa apelati compania dvs. septica si sa discutati problema dvs.

DACA AM O SCURGERE INFUNDATA, ESTE SIGUR SA FOLOSESC PRODUSE PRECUM DRANO?

Produsele de la tejghea sunt o „solutie rapida” si nu vor curata complet scurgerea. Aceste produse sunt de asemenea, daunatoare pentru fosa dvs. septica si vor ucide bacteriile necesare pentru a descompune solidele din rezervorul dvs. Cel mai probabil, drenurile dvs. vor continua sa se infunde daca nu aveti un filtru de curatare, sa va sarpe sau sa va rulati linia.

EXISTA ANUMITE PRODUSE DE CURATARE PE CARE TREBUIE SA LE FOLOSESC DACA AM UN SISTEM SEPTIC?

Este recomandat sa utilizati produse de curatare non-clor, non-amoniac, non-antibacteriene, non-toxice si bio-degradabile. Majoritatea agentilor de curatare naturala sunt in siguranta septica. Aceste tipuri de produse nu vor ucide bacteriile din sistem.

CE ESTE IN REGULA SA ARUNCATI TOALETA?

Chiar daca elementele sunt marcate drept „septic safe” nu le aruncati in vasul de wc. De exemplu, unele servetele pentru copii si gunoaie de pisici pot fi etichetate in acest fel. Nu este bine ca in sistemul dvs. septic sa arunce altceva decat deseurile umane si hartia igienica, deoarece nu se descompune corect in sistemul septic.

ROBINETELE EFICIENTE DIN PUNCT DE VEDERE ENERGETIC VOR FACE DIFERENTA CU SISTEMUL MEU SEPTIC?

Da! Acestea sunt facute pentru a economisi apa, ceea ce va ajuta la prevenirea suprapunerii sistemului, precum si la mediul inconjurator.

CE FAC DACA CONSIDER CA AM NEVOIE DE UN NOU SISTEM SEPTIC?

Apelati mai intai compania dvs. septica si cereti-le sa efectueze o inspectie septica adecvata. Un inspector autorizat este singurul care poate spune ca sistemul dvs. nu reuseste sa faca fata cerintelor. Ar putea fi reparatii minore sau majore in functie de motivul pentru care sistemul a esuat.

DACA NU IMI PERMIT UN NOU SISTEM SEPTIC, CE MAI POT FACE?

Companiile septice pot evalua starea sistemului septic si va pot prezenta mai multe optiuni. Exista modalitati de a prelungi durata de viata si, eventual, de a repara sistemul, evitand in acelasi timp instalarea unui sistem complet nou.

CARE SUNT MODALITATILE IEFTINE DE A MENTINE UN SISTEM SEPTIC SANATOS?

Cel mai ieftin mod de a va mentine sistemul septic este sa il utilizati in mod regulat. S-ar putea sa va ganditi ca utilizarea acestuia la fiecare 1, 2 sau 3 ani ar putea fi mult, dar costul serviciului este mult mai putin costisitor decat inlocuirea sistemului sau a unei componente.

CARE ESTE CAUZA NUMARUL UNU A PROBLEMELOR LEGATE DE SISTEMUL SEPTIC?

Ignorand sistemul dvs. septic. Planificati serviciul regulat de pompare septica si ramaneti in fata eventualelor probleme. Acesta este cel mai bun mod de a prelungi viata sistemului septic.

0 Shares
You May Also Like