Inteligența prețurilor sau cum să fii în fața competiției

0 Shares
0
0
0

Orice companie de comerț online de orice dimensiune ar trebui să accepte faptul că prețurile sunt un „sport de echipă”. Prin urmare, nici procesul decizional de stabilire a prețurilor și nici analiza acestora nu afectează doar un anumit departament sau o persoană cu un anumit rol. Afectează întreaga companie, întrucât întreaga companie depinde de strategia de preț abordată. Urmărirea prețurilor este o sarcină de importanță majoră pentru companiile de comerț electronic, dar un candidat „non-uman”  face această sarcină mult mai eficient decât un actual membru al echipei tale: un soft de monitorizare a prețurilor.

Acesta este un instrument de urmărire a prețurilor care ar trebui să acopere marea majoritate a nevoilor din cadrul unei companii. Utilizatorii pot varia de la manageri, la analiști de afaceri sau de la specialiști în achiziții până la CEO. Prin urmare, setul de caracteristici oferite de un software de urmărire a prețurilor concurenței ar trebui, de asemenea, să fie satisfăcător pentru toate aceste grupuri de utilizatori.

Pe lângă proiectarea și elaborarea diferitelor tipuri de date, este foarte important și modul în care sunt furnizate datele către utilizatori.

Există multe modalități potențiale prin care un instrument de business intelligence poate furniza date, iar cele mai frecvente sunt următoarele:

  • Accesarea datelor de pe un tablou de bord( un meniu principal direct în soft )
  • Exportarea datelor într-un fișier Excel și tratarea acestora într-un mod offline.
  • Primirea diferitelor notificări / alerte prin e-mail.

În funcție de amploarea și nevoile companiei tale de comerț electronic, poți utiliza toate aceste canale de raportare și tipuri de date odată sau poți alege unul sau două dintre ele, cele care îți sunt cele mai utile.

Ei bine, pe scurt, utilizarea unui instrument de urmărire a prețurilor concurenței, atinge volumul de muncă al oricărei persoane din cadrul unei companii de comerț electronic și, astfel, poate oferi beneficii companiei tale pe scară largă atunci când este integrat în echipa afacerii tale.

Pentru a obține cea mai mare rentabilitate a investiției dintr-un sistem de urmărire a prețurilor, utilizarea acestuia trebuie să fie la îndemâna oricui, intuitivă. De asemenea un soft bine optimizat și bine conceput își va dovedi eficiența la scurtă durată după începerea folosirii; de aceea majoritatea celor care oferă un asemenea soft oferă și o perioadă de testare gratuită.

Un instrument de monitorizare a prețurilor trebuie să fi conceput astfel încât să poată fii utilizat de orice companie, indiferent de dimensiunile business-ului.

Astfel  a venit momentul să îți prezint Pricevent.  Pentru început, trebuie să îți spun că  acest soft este extrem de ușor de utilizat, intuitiv. Cum să îți pui încrederea într-un produs că ar putea fi eficient dacă tu nici nu ai idee cum să îl folosești?

Intra pe pricevent.com și descoperă tot ce are să îți ofere acest soft mai bun pentru a-ți crește productivitatea afacerii tale. Compară prețuri, verifică stocuri, analizează-ți propria afacere și fii cu un pas ( sau mai mulți ) în fața concurenței.

Testează Pricevent gratuit și convinge-te de eficacitatea de care dă dovadă, apoi integrează-l în echipa ta și ai să poți observa că îți oferă într-adevăr beneficii dincolo de capacitățile de stabilire a prețurilor dinamice sau de potrivire a prețurilor.

Optimizarea cheltuielilor de marketing pentru comerțul electronic, creșterea stocurilor unde este nevoie și analiza propriei strategii pentru produsele cu performanțe scăzute, constituie doar câteva activități pe care orice afacere ar trebui să le întreprindă pentru a crește profitul, iar PriceVent este soluția pentru orice companie.

0 Shares
You May Also Like