Intrebari frecvente despre dezinsectie

0 Shares
0
0
0

Persoanele juridice sunt oblicate de catre legislatia din Romania sa apeleze la serviciile firmelor care presteaza servici de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, iar aici trebuie mentionat faptul ca in capitala sunt necesare cele mai multe astfel de operatiuni.

De ce? Pentru ca in capitala exista cele mai multe restaurante, cele mai multe cafenele, cele mai multe hoteluri, cele mai multe baruri sau cele mai multe magazine, dat fiind faptul ca Bucurestiul este cel mai mare oras al Romaniei.

Ei bine, firme care presteaza asemenea servicii se regasesc si in celelalte orase ale tarii, asa ca peste tot se pot efectua aceste operatiuni.

Cat despre tarifele acestor operatiuni, cu siguranta daca discutam despre preturi dezinsectie Bucuresti acestea sunt mai mari decat preturile pentru dezinsectie in alte orase ale tarii, dat fiind faptul ca in capitala este foarte mult de lucru.

Spre serviciile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie pot sa se orienteze si persoanele fizice, iar acest lucru poate fi extrem de benefic pentru ca astfel vor scapa si de insecte, dar si de rozatoare.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre aceste servicii, cu siguranta oamenii incep sa isi puna o multime de intrebari, unele fiind realiste in timp ce altele sunt de-a dreptul stupide.

Exista persoane care se intreaba cand au nevoie de serviciile firmelor care presteaza asemenea lucrari. Ei bine, se spune ca odata cu vederea primului soarec sau odata cu vederea primului sobolan, ori odata cu vederea primelor furnici, trebuie solicitat ajutorul unei asemenea firme.

Apoi, exista persoane care se intreaba ce trebuie sa faca inainte de a apela la serviciile acestor firme. Ei bine, inainte de asta trebuie ca toate articolele de vestimentatie sau alte obiecte sa fie mutate de pe podea, iar mancarea trebuie scoasa din casa.

Alte persoane se intreaba daca nu cumva solutiile chimice pe care le folosesc specialistii pot sa afecteze viata omului. Aici este important de mentionat faptul ca aceste solutii nu afecteaza nici viata omului si nici cea a animalelor de companie.

Chimicalele sunt special concepute cu scopul de a putea fi folosite in scoli, spitale sau alte locuri publice. Ele sunt omologate si autorizate in Romania de catre Ministerul Sanatatii si Familiei, dar si de catre Institutul de Sanatat Publica in conformitate cu legislatia UE. Deci, aceste solutii nu afecteaza omul si animalele de companie.

Alte persoane se intreaba daca se alfa in siguranta atunci cand raman in incinta in timpul tratamentului, iar aici cu siguranta raspunsul este da, insa este indicat ca dupa procesul de dezinsectie incaperea sa fie aerisita foarte bine timp de 3 ore.

Persoanele care sufera de astm insa vor trebui sa nu fie prezente in apropierea specialistilor care se ocupa de procesul de dezinsectie, pentru a nu suferi vreo criza de astm.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai frecvente intrebari pe care si le pun oamenii inainte de a apela la serviciile unei firme care activeaza in domeniul deratizarii si al dezinsectiei.

Un alt amanunt important de mentionat este acela ca substantele folosite nu afecteaza in nici un fel covorul si nici perdelele sau draperiile.

0 Shares
You May Also Like