La ce folosesc containerele maritime iesite din uz?

0 Shares
0
0
0

Noile trenduri in materie de case ii “pacalesc” in cele din urma si pe romani, firi conservatoare. Sunt si romani care prefera containerele de locuit in detrimentul caselor traditionale construite din BCA sau caramida.

Containerele de vanzare pot fi utilizate atat ca locuinta, ca spatiu de birouri sau ca si case de vacanta. Este o modalitate ieftina si la indemana oricui de a avea casa mult visata fara a cheltui o suma enorma pentru asta. Acestea au tot confortul, iar pe site-urile de profil veti gasi containere de vanzare pe care ce pot fi utilizate si pe post de depozit.

Acestea fie sunt iesite din uz sau la cerere si puteti sa le folositi pentru depozitarea marfurilor sau a altor materiale. Placute CSC care se regasesc pe aceste containere reprezinta acreditarea internationala pentru uz maritim si trebuie sa stiti ca se elibereaza pentru o perioada determinata de timp.

Containerele de locuit pot fi acreditate doar in conditiile cerute de normele internationale, iar acreditarea se va face prin inspectia obligatorie a containerelor, iar primul lucru care va fi luat in considerare va fi starea de degradare a acestora.

Chiar daca in acestea nu pot fi depozitate decat marfuri nu inseamna ca nu trebuie sa indeplineasca niste conditii in ceea ce priveste calitatea lor. In cazul in care aveti o firma care are ca si obiect de activitate vanzarea lemnului, cu siguranta va trebui sa va achizitionati mai multe astfel de containere pentru a tine marfa la adapost.

De aceea, cand vine vorba de containere de vanzare utilizate in scopul depozitarii diferitelor materiale, cu cat veti achizitiona mai multe cu atat puteti avea parte de reduceri consistente.

Chiar daca aceste containere sunt iesite din uz, ele au structura de rezistenta intacta si nu prezinta gauri in peretii containerului sau in acoperis. Sistemul de inchidere etans este functional, iar firmele serioase nu isi permit sa faca greseli in ceea ce priveste calitatea produselor vandute.

Oferte atractive pentru client

Orice firma stie ca ceea ce il va atrage pe client este atat pretul cat si calitatea produsului pe care urmeaza sa il cumpere. Containerele de depozitare sunt izolate cu panou de tip sandwich fiind asemanatoare cu cele de birou, doar ca le lipsesc ferestrele.

Cum era de asteptat, aceste tipuri de containere nu suporta greutati mari daca se afla pe pardoseala, dar sunt izolatoare termice foarte bune. Acestea sunt insa avantajoase pentru firmele ce depoziteaza marfuri sensibile. Containerele in care se depoziteaza diferite materiale pot fi construite si la cererea clientilor.

Datorita cererii mari de astfel de containere vanzare, sunt firme care, pentru a veni in sprijinul clientilor si-au format o flota de cinci camioane cu macara si personal specializat pentru manipulare. Totul se face in interesul clientului.

0 Shares
You May Also Like