La ce se folosesc manusile de unica folosinta?

0 Shares
0
0
0

In ultima vreme, data fiind situatia cu pandemia de Covid, manusile de unica folosinta au devenit indispensabile tuturor afacerilor si chiar si persoanelor fizice.

Toata lumea a folosit cel putin odata manusi de unica folosinta Dispo Trading. V-ati intrebat insa vreodata cae sunt utilizarile generale ale acestora? Ei bine, daca da, in continuare puteti afla mai multe detalii despre situatiile in care se pot folosi astfel de manusi.

La ce sunt folosite manusile de unica folosinta?

Puteti folosi manusile de unica folosinta pentru a va proteja mainile de orice fel de pericol. Exista trei tipuri principale de manusi de siguranta de unica folosinta. Exista manusi din latex, care sunt fabricate din cauciuc natural. Manusile din nitril sunt produse din cauciuc sintetic din nitril. Si manusile de vinil sunt fabricate din polimer sintetic din plastic.

Indiferent de tipul de manusa pe care decideti sa il utilizati, trebuie sa va asigurati intotdeauna ca este potrivit pentru tipul dvs. de aplicatie industriala. Manusile de unica folosinta sunt de obicei fabricate cu o clasificare de service.

Calitatea de serviciu a unei manusi de unica folosinta indica tipul de industrie pe care ar trebui sa o foloseasca. Acest articol analizeaza diferitele utilizari ale manusilor de unica folosinta in functie de industrie.

Manusile de unica folosinta: utilizare medicala

Manusile de unica folosinta sunt unele dintre cele mai utilizate produse de siguranta in industria medicala.

Aceste manusi sunt purtate pentru a preveni contaminarea incrucisata intre pacienti si personalul medical. Ele sunt de asemenea utilizate pentru protectia generala a mainilor atunci cand manipulati diverse lucruri sensibile intr-un cadru medical.

Manusile de unica folosinta utilizate in industria medicala sunt denumite manusi medicale. Aceste manusi sunt purtate de chirurgi, medici, tehnicieni de laborator, asistenti medicali, ingrijitori, stomatologi si toti ceilalti membrii ai personalului medical.

Manusile de unica folosinta albastre sunt cele mai populare pentru uz medical, dar puteti obtine si manusi de siguranta medicala in diferite nuante de roz, violet si chiar gri.

Aceste manusi sunt supuse mai multor runde de testare, inclusiv testarea scurgerilor si punctiilor si examinarea defectelor vizuale. FDA permite comercializarea numai a manusilor de siguranta medicala de calitate superioara.

Manusile de unica folosinta: utilizare in serviciile alimentare

Exista manusi speciale de unica folosinta pentru a fi utilizate in industria alimentara si restaurante. Aceste manusi sunt de asemenea testate si aprobate de FDA. Manusile pentru servirea mancarii sunt purtate de bucatari, ospatari si personal divers din baruri, restaurante, cafenele, magazine alimentare si nu numai.

Manusile de servire a alimentelor sunt utilizate pentru a preveni contaminarea incrucisata in timpul pregatirii si servirii alimentelor. La fel ca manusile medicale de unica folosinta discutate mai sus, manusile de serviciu alimentar sunt supuse unor teste serioase inainte de a putea intra pe piata. Manusile pentru servirea mancarii sunt de obicei de culoare alba pentru a accentua curatenia sau sterilitatea industriei ospitalitatii.

manusile de unica folosinta

Utilizare industriala

Manusile de unica folosinta sunt de asemenea utilizate in multe conditii industriale diferite. Asociatia pentru Sanatate si Siguranta in Munca (OSHA) este responsabila pentru reglementarea utilizarii manusilor in sectorul industrial. Manusile de siguranta de unica folosinta destinate utilizarii in diverse industrii sunt denumite manusi de calitate industriala.

Aceste manusi sunt utilizate in toate tipurile de industrii, inclusiv in agricultura, auto, aviatie, marina, ingrijirea bebelusilor, ingrijirea animalelor de companie, frumusete, lactate, ferma, industriale de fabricatie, curatenie, instalatii sanitare etc.

Manusile din nitril si latex sunt foarte favorizate in diferite industrii. Manusile negre de unica folosinta sunt alese in aceste setari, deoarece ascund murdaria si diverse pete. Manusile negre proiecteaza, de asemenea, o perspectiva profesionala asupra utilizatorului.

Utilizarea la domiciliu

De asemenea, se pot folosi manusile de unica folosinta in activitatile de zi cu zi. La curatarea casei se poarta manusi de unica folosinta. De asemenea, puteti purta manusi de unica folosinta atunci cand faceti diferite activitati prin gradina. Manusile de unica folosinta pentru uz casnic pot fi de orice culoare.

Inainte de a le folosi, trebuie sa va inspectati intotdeauna manusile de siguranta. Verificati-le daca exista defecte cum ar fi intepaturi, fracturi, fisuri etc. pentru a evita expunerea la diverse pericole atunci cand purtati manusile.

0 Shares
You May Also Like