Merita sa cumparam un telefon mobil Huawei Mate 40 Pro?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum probabil v-ati dat seama demult, smartphone-ul este una dintre cele mai importante necesitati ale noastre din viata de zi cu zi, iar din acest motiv incercam si facem tot ceea ce ne sta in putinta sa avem grija de el.

Exista momente in care insa un smartphone devine invechit si nu mai face fata cerintelor noastre iar atunci trebuie sa alegem un alt astfel de dispozitiv. De mentionat insa este faptul ca pentru foarte multe persoane care au nevoie de un nou smartphone, alegerea unuia este o misiune cat se poate de dificila.

Ei bine, un telefon mobil Huawei Mate 40 Pro ar putea reprezenta cea mai buna solutie pentru cei care isi doresc un smartphone care sa impresioneze atat in ceea ce priveste designul, cat si in ceea ce priveste performantele.

Huawei Mate40 Pro este impresionant, dar ce este de fapt sub capota si cum functioneaza cel mai recent model de smartphone al producatorului? Am examinat deja atent Huawei Mate40 Pro si va spunem acum tot ce trebuie sa stiti despre camera, hardware si design.

Camera tripla si camera selfie cu senzor de adancime

Smartphone-urile sunt de obicei convingatoare numai daca camera ofera si rezultate foarte bune. Si Huawei Mate40 Pro nu trebuie sa se ascunda absolut. Camera tripla din spate este formata dintr-un obiectiv cu unghi larg cu 50 megapixeli si o deschidere f / 1.9.

Exista de asemenea, un obiectiv cu unghi foarte mare cu 20 megapixeli si diafragma f / 1,8; plus teleobiectivul cu doisprezece megapixeli, diafragma f / 3.4 si zoom optic de cinci ori si stabilizator optic de imagine.

Cu alte cuvinte: Cu Mate40 Pro puteti face fotografii si videoclipuri foarte bune la aproape orice ocazie. Obiectivul de 13 megapixeli are o deschidere f / 2.4 si este amplificat de un senzor de adancime 3D.

Afisaj complet si multa memorie

Inregistrarile dvs. apar pe afisajul OLED de 6,76 inci, care va arata 1.344 x 2.772 pixeli. Raportul de aspect este in jur de 18.5:9, care este putin mai larg decat de exemplu, afisajul Huawei P40 Pro. Culorile si calitatea afisajului merita mentionate in special. Si aici, Mate40 Pro face foarte bine, va arata culori bogate si imagini clare cu 456 pixeli pe inch.

Spatiul pentru fotografii, videoclipuri, aplicatii si compania dvs. este, de asemenea, generos dimensionat. Huawei Mate40 Pro este echipat din fabrica cu 256 GB spatiu de stocare, pe care il puteti extinde cu un card de memorie nano.

Experienta fluida datorita hardware-ului puternic

Ne – am imaginat ca performanta Huawei Mate40 Pro este exact asa cum este, deoarece Android 10 cu interfata Huawei EMUI 11 functioneaza foarte bine. Noul procesor Kirin 9000 este responsabil pentru acest lucru. Acest lucru a confirmat zvonul ca Huawei va folosi procesorul proprietar in Mate40 Pro.

Lucrul special la aceasta este constructia sa. Deoarece Kirin 9000 este primul procesor de la Huawei care a fost construit folosind procesul de 5nm ( inci nanometri). Prin urmare, ar trebui sa functioneze si mai bine si sa functioneze mai eficient in acelasi timp. Are 8 GB RAM disponibili, care sunt ideali pentru jocuri complexe si multitasking extins.

Alte caracteristici

Telefonul sta bine si in ceea ce priveste bateria, aceasta avand capacitatea de 4400 mAh. Ca si conexiuni amintim: Dual-Sim 5G + 4G, WiFi 802.11a / b / g / n / ac / ax, NFC, Dual GPS, AGPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS, NavIC, Bluetooth 5.2, USB-C.

Dispozitivul are si mai multi senzori, cum ar fi gesturi, infrarosu, amprenta, gravitatie, mediu, proximitate, hala, giroscop, busola, temperatura culorii.

Daca merita sau nu sa alegeti acest smartphone, de dvs. si de necesitatile si asteptarile de la telefon depinde, dar cu siguranta este un telefon grozav si isi merita banii.

0 Shares
You May Also Like