Merita sa-mi cumpar un telefon iPhone XS?

0 Shares
0
0
0

Cele mai multe dintre persoanele care isi doresc un smartphone nou, isi vor indrepta atentia spre cele mai noi dispozitive de pe piata, lansate de catre cei mai renumiti producatori, iar Apple este un bun exemplu.

Dispozitivele sale sunt de cea mai buna calitate, au specificatii uimitoare, au de-asemenea designul elegant, dar au si preturile foarte mari. Din acest motiv, multe persoane care au nevoie de un smartphone de la Apple, isi indreapta atentia spre un model iPhone XS, care a aparut pe piata de ceva timp.

Unii utilizatori se intreaba daca merita sa isi cumpere un astfel de dispozitiv, in conditiile in care deja Apple a lansat doua generatii noi. Ei bine, tinand cont de specificatiile tehnice ale dispozitivelor iPhone XS, cu siguranta se poate spune ca merita sa fie cumparate si in clipa de fata, desi au aparut dupa cum spuneam, alte telefoane mai noi de la Apple.

iPhone XS vine la pachet cu specificatii uimitoare cum ar fi spatiul de stocare care poate fi de 64 GB, 256 GB sau 512 GB.  De-asemenea, camera foto a acestui smartphone impresioneaza, desi nu are decat 12 MP (camera principala, iar camera selfie are 7MP).

De-asemenea, dispozitivul dispune de incarcare wireless, acesta fiind de-asemenea un alt mare avantaj, si un alt motiv pentru care multe persoane pot alege un astfel de smartphone. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita ales un astfel de smartphone.

Probabil va intrebati si care ar putea fi unele dintre cele mai importante defecte sau probleme ale acestor telefoane, pentru ca realist vorbind, nu exista in clipa de fata un smartphone perfect.

  1. Probleme de conectivitate Bluetooth

Un numar mare de utilizatori s-au plans de faptul ca dispozitivele lor au intampinat probleme in legatura cu conectivitatea Bluetooth. In aceste conditii, utilizatorii pot incerca mai intai de toate sa dezactiveze si sa activeze in doar 2 secunde aplicatia, si se poate ca problema sa se remedieze rapid.

Apoi, daca problema persista, un restart al telefonului este probabil sa remedieze problema. Daca aceasta inca nu este rezolvata in acest fel, utilizatorii mai trebuie sa reseteze setarile de retea. In cazul in care nici astfel problema de conectivitate bluetooth nu este remediata, mai ramane resetarea telefonului pentru readucerea la setarile din fabrica.

Aceasta este ultimul pas. In caz contrar, urmeaza ca dispozitivul sa fie dus de catre utilizatori, intr-un service gsm. Acolo, specialistii se vor ocupa de remedierea problemei.

  1. Probleme legate de conexiunea wifi

Unii proprietari de iPhone XS si iPhone XS Max, se confrunta cu probleme de conectivitate wifi. Acestia sunt foarte dezamagiti de dispozitivele lor care fie nu se conecteaza la retea, fie se conecteaza, iar conexiunea pica foarte repede, fie wifi ruleaza foarte lent.

In acest caz, se recomanda un restart al telefonului. Daca problema persista, un reset al modemului poate remedia problema. In caz contrar, mai ramane resetarea setarilor pentru retea (Setari > General > Resetare > Resetare setari retea). In ultima faza, readucerea dispozitivului la setarile din fabrica ar putea remedia problema.

Daca sunt incercate toate aceste solutii dar problema persista, atunci in mod evident este nevoie ca dispozitivul sa ajunga intr-un service gsm, acolo unde cel mai probabil specialistii in reparatii telefoane vor remedia problema.

  1. Inlocuire display

Unii utilizatori aleg sa isi duca telefoanele in service pentru o inlocuire display iPhone XS, dupa ce constata ca dispozitivele lor afiseaza o linie verde pe ecran, fara ca dispozitivele sa fi suferit un soc mecanic.

Alti utilizatori isi duc telefoanele in service pentru o inlocuire display, dupa ce dispozitivele lor au suferit socuri mecanice, nefiind protejate.

Asadar, acestea sunt cateva posibile probleme pe care le pot avea dispozitivele iPhone XS. Cu toate acestea, merita achizitionat un asemenea smartphone, in conditiile in care acestea sunt probleme care apar destul de rar.

0 Shares
You May Also Like