Micul tau ghid in liftingul facial

0 Shares
0
0
0

Primele semne de imbatranire apar odata cu inaintarea in varsta, cum ar fi anumite riduri fine, piele lasat sau sprancene coborate. Cea mai buna solutie pentru a arata cu cativa ani mai tinere este aceea de a alege liftingul facial la Silhouette.

Liftingul facial este o procedura chirurgicala care poate ajuta la a imbunatatii aspectul fetei si a elimina semnele de imbatranire. Exista o varietate de tipuri de lifting facial, fiecare avand propriile avantaje si dezavantaje. In acest ghid, ne vom concentra pe cele mai populare tipuri de lifting facial si pe lucrurile de care ar trebui sa tineti cont atunci cand va ganditi sa va supuneti unei astfel de proceduri.

In primul rand, trebuie sa stiti ca exista doua tipuri principale de lifting facial: liftingul traditional si liftingul minimal invaziv.

Ce este liftingul traditional ?

Liftingul traditional, cunoscut si sub numele de “facelift”, este o procedura chirurgicala care poate ajuta la eliminarea pielii lasate si la redarea tonusului musculaturii din jurul gatului si obrajilor. Aceasta procedura poate ajuta la eliminarea semnelor de imbatranire si la redarea unui aspect mai tanar si mai odihnit al fetei.

Liftingul traditional implica o incizie care incepe deasupra liniei parului, in jurul urechilor si continua in spatele urechii. Prin aceasta incizie, chirurgul poate indeparta excesul de piele si poate intari musculatura subiacenta.

Aceasta procedura poate fi efectuata sub anestezie generala sau anestezie locala cu sedare. Dupa procedura, pacientul poate fi nevoit sa petreaca o noapte in spital sau poate fi externat in aceeasi zi.

Recuperarea dupa liftingul traditional poate dura intre 2-6 saptamani. In acest timp, pacientul poate experimenta durere, umflare si vanatai, dar acestea sunt de obicei minime si pot fi controlate prin medicatie. Pacientul trebuie sa evite efortul fizic si sa poarte un bandaj compresiv pentru a ajuta la reducerea umflarii.

Liftingul traditional poate oferi rezultate durabile si poate ajuta la redarea unui aspect mai tanar si mai odihnit al fetei. Cu toate acestea, trebuie sa se astepte o perioada de recuperare si sa se tina cont de riscurile si beneficiile fiecarei proceduri inainte de a lua o decizie.

Ce este liftingul minim invaziv?

Liftingul minim invaziv este o alternativa la liftingul traditional, care implica incizii mai mici si mai putine, ceea ce poate insemna o perioada mai scurta de recuperare. Aceasta procedura poate ajuta la eliminarea semnelor de imbatranire, cum ar fi ridurile fine si pierderea tonusului pielii, fara a fi necesara o incizie extinsa sau o perioada lunga de recuperare.

Exista mai multe tipuri de lifting minim invaziv, cum ar fi terapia cu radiofrecventa si terapia cu lumina intens pulsata. Acestea pot fi utilizate pentru a trata ridurile fine si a imbunatati textura pielii, precum si pentru a reda volumul pierdut. De asemenea, exista si proceduri de injectare cu substante precum acidul hialuronic si polimetoxipropilena care pot ajuta la umplerea ridurilor si la redarea volumului pierdut.

Liftingul minim invaziv poate fi efectuat sub anestezie locala sau sedare si poate dura intre 30 minute si 2 ore, in functie de procedura alese si de zona de tratat. Pacientul poate pleca acasa imediat dupa procedura si este recomandat sa evite efortul fizic si expunerea la soare timp de cateva zile.

In concluzie, liftingul facial poate fi o modalitate eficienta de a imbunatati aspectul fetei si de a elimina semnele de imbatranire. Cu toate acestea, este important sa intelegeti tipurile de proceduri disponibile si sa va consultati cu un specialist inainte de a lua o decizie.

0 Shares
You May Also Like