Mobilier frumos pentru grădina, terasa și piscina ta de la familio.ro

0 Shares
0
0
0

Sortimentul de mobilier de grădină poate încânta orice rezident al caselor de la curte, dar nu poți cumpăra tot ce îți place și nu le poți pune haotic în curtea, terasa și grădina ta.

Trebuie să faci o alegere și să decizi ce piese de mobilier sunt necesare și ce calități ar trebui să aibă. Poți alege cele mai calitative accesorii pentru casa și grădina ta din magazinul online familio.ro.

Cele mai populare articole de mobilier de grădină

Masa și scaunele de grădină sunt confortabile pentru organizarea de prânzuri, mese și petreceri în aer liber, iar în unele cazuri scaunele pot fi înlocuite cu un set de bănci moderne. Canapelele și fotoliile cu perne detașabile, pot fi situate într-un colț umbros și vor crea un loc excelent de odihnă.

Șezlongurile sunt potrivite pentru plajă sau un loc de relaxare pe terasă sau în curtea casei. Balansoarul este o opțiune confortabilă pe care o vor aprecia persoanele în vârstă. Un hamac este o piesă de mobilier tradițională care poate fi folosită pentru relaxare și joacă.

Un leagăn de grădină este o opțiune excelentă pentru recreere în aer liber, dar la umbră, și poate fi proiectat atât pentru copii, cât și pentru adulți, sau chiar pentru mai multe persoane.

Acestea și alte piese de mobilier pentru grădină și cabane de vară pot fi amplasate atât printre copaci, cât și pe terasă, în foișor, lângă piscină sau în imediata apropiere a zonei pentru grătar.

Mobilier pentru grădină – Caracteristici

Principala caracteristică a mobilierului de grădină este șederea constantă sau, în orice caz, frecventă în aer liber. Mobilierul de exterior este expus la lumina soarelui și precipitațiile atmosferice, precum și la insecte și păsări.

Pentru ca mediul din grădină să reziste cât mai mult posibil, este important să alegi mobilier din materiale adecvate condițiilor de utilizare.

Mobilierul de grădină trebuie să fie rezistent la umezeală, soare și mucegai, de preferință să nu-și schimbe aspectul original și să fie ușor de curățat.

Este minunat dacă este mobil, deoarece poate fi luat și mutat în alt loc, și prin urmare, mobilierul pliant pentru curți este din ce în ce mai căutat, de la an la an.

Calitățile estetice ale mobilierului joacă un rol important: trebuie, cel puțin, să se încadreze în mediul înconjurător și să fie plăcute pentru ochi, altfel nu se pune problema relaxării normale.

Privind în perspectivă, criteriile descrise sunt îndeplinite cel mai bine de mobilierul din metal și plastic, urmat de ratan și apoi de toate celelalte materiale. Materialul este criteriul principal pentru alegerea mobilierului pentru o grădină și o reședință de vară, deoarece calitățile operaționale și estetice depind de acesta.

Mobilier din plastic pentru grădină și terasă

Plasticul poate lua orice formă, poate fi vopsit în orice nuanță și este ieftin. Aceste avantaje, în ciuda dezavantajelor, sunt suficiente pentru a te asigura că mobilierul de grădină din plastic nu scade în popularitate.

Locuitorii de la curți preferă mobilierul din plastic din mai multe motive: varietate uriașă, ușurința îngrijirii, greutate redusă și transport ușor.

Mesele, scaunele, șezlongurile, canapelele și alte articole realizate din plastic, pot avea orice design, de la high-tech la clasice, mai precis clasice moderne. Gama de culori este nelimitată, și poți alege chiar și mobilier din plastic transparent, dar în același timp robust și nimic nu va bloca vederea frumoasă.

 

0 Shares
You May Also Like