Monitorizare video Dauha pentru hotel

0 Shares
0
0
0

In cazul in care sunteti proprietarul sau managerul unui hotel, in mod evident este indicat sa optati pentru monitorizare video Dahua, atat in hotel cat si in imprejurimi, iar in urmatoarele randuri veti afla si care sunt motivele pentru care am facut aceasta afirmatie.

In afara de cazarile evidente anticipate la check-in, oaspetii hotelului se asteapta, de asemenea, sa se simta in siguranta pe toata durata sederii. Printr-un sistem integrat, de supraveghere a hotelului end-to-end, angajatii si oaspetii vor avea liniste sufleteasca.

Zona publica

O camera panoramica cu senzori multipli ofera o constientizare situationala imbunatatita in zone extinse, cum ar fi perimetrul cladirii, parcarea si spatiile deschise. Cu mai multi senzori, imaginile sunt cusute perfect pentru un camp vizual de 180 ° imersiv. Operatorii pot urmari redarea unui eveniment pe o zona mai larga, fara a schimba focalizarea intre camere. In plus, sunt necesare mai putine camere pentru a economisi costurile de instalare si intretinere. Pentru aplicatii pe distante lungi, o camera PTZ poate fi adaugata pentru a urmari persoanele si pentru a mari pentru detalii mai apropiate.

Monitorizarea holurilor si coridoarelor

Fie ca este vorba despre piscina sau holul hotelului, asigurarea unui mediu sigur pe intregul spatiu este esential pentru majoritatea companiilor hoteliere. O camera cu senzor dual ofera o abordare simplificata pentru aplicatii in care trebuie sa monitorizati activitatea pe doua directii, cum ar fi un hol, o scara sau un coridor. O camera cu senzor dual scade costurile de instalare si intretinere, in comparatie cu doua camere separate, pentru un randament mai mare al investitiei.

Lobby

Siguranta oaspetilor incepe de la receptie in timpul procesului de check-in. Intrucat lobby-urile primesc cea mai mare concentrare de trafic, o camera care acopera zonele de intrare / iesire ofera dovezi despre cine vine si pleaca. De exemplu, utilizarea unei camere de fotografiat cu fisheye ofera 360 de grade de acoperire fara pete oarbe.

Pentru hotelurile care au probleme cu oaspetii sau angajatii trecuti, camera de recunoastere faciala a lui Dahua poate stoca pana la 10.000 de fete. La baza de date pot fi adaugate persoane listate negru, astfel incat, atunci cand persoana intra in campul vizual al camerei, sa fie trimisa o alerta. In plus, o camera de recunoastere faciala poate identifica personalul la intrarea sau iesirea din hotel.

Lumina naturala poate oferi o estetica excelenta unui hol, cu toate acestea poate reprezenta o provocare pentru supraveghere prin crearea unui contrast intens. Majoritatea camerelor Dahua dispun de o gama dinamica larga pentru videoclipuri detaliate in toate conditiile de iluminare.

Monitorizarea in autobuzele companiei care transporta clientii la hotel

Serviciile de transfer care transporta oaspetii la si de la hotel nu ar trebui sa fie trecute cu vederea ca o oportunitate de securitate. Utilizarea monitorizarii la distanta permite ca personalul care se ocupa de securitatea hotelului sa pazeasca cu atentie oaspetii si sa se asigure siguranta oaspetilor si a soferului.

Inregistratoarele mobile Dahua au un senzor G care masoara forta pe care o suporta un vehicul daca este afectat. Un vehicul care franeaza brusc sau este implicat intr-un impact va avea o schimbare brusca a momentului sau provocand o schimbare a senzorului G. Inregistrarea unor astfel de incidente este esentiala, dar poate fi dificil de obtinut daca componentele mobile interne ale inregistratorului mobil sunt dislocate temporar; impiedicand inregistrarea dispozitivului.

Pentru a depasi aceasta provocare, inregistratoarele mobile Dahua dispun de un slot pentru card SD pentru redundanta datelor. In cazul unei defectiuni a unui hard disk din cauza unui accident, datele sunt duplicate ca o copie de rezerva, astfel incat probele sa fie pastrate.

Sala de management

Scopul cel mai fundamental al unui hotel, si chiar mai important decat calitatea camerei, este securitatea oaspetilor si proprietatea acestora. O sala de conducere permite operatorilor sa lucreze eficient la vizualizarea video in timp real sau revizuirea fisierelor pentru analiza post criminalistica. Indiferent de numarul de camere instalate, sistemul este inutil daca cantitatea adecvata de stocare pentru retinerea videoclipului nu a fost calculata corect sau reteaua este tensionata din cauza latimii de banda prea mari.

Codecul Smart H.265 + al Dahua este disponibil pe majoritatea inregistratoarelor si camerelor de retea. Codecul optimizat asigura economii de pana la 80% pe latimea de banda si stocare in comparatie cu codecul standard H.264.

In cazul unei defectiuni a hard disk-ului, multe NVR-uri Dahua ofera reactivare RAID pentru a pastra inregistrarile in siguranta. In plus, Auto Network Recovery (ANR) ofera o copie de rezerva automata in cazul unei defectiuni a retelei.

Managementul personalului

Hotelurile nu sunt doar un loc in care oaspetii ar trebui sa se simta in siguranta, ci si personalul ar trebui. O modalitate de a tine evidenta personalului este printr-un dispozitiv de timp si de prezenta autonom. Acest dispozitiv va permite sa monitorizati ora de incepere si sfarsit a programului de lucru al angajatilor.

0 Shares
You May Also Like