Oferte de leasing auto: cum să le compari și să le alegi pe cele mai potrivite pentru tine

0 Shares
0
0
0

Leasingul auto este o metodă benefică, care îți este de folos, mai ales în cazul în care nu vrei să investești o sumă exagerat de mare într-o mașină. Cu ajutorul acestei oferte leasing automobile, vei reuși să ai parte de o mașină, pe care vei plăti o sumă de bani mult mai modestă și mai mică. Fiind vorba de o rată mult mai mică lunară.

Așadar, mobilitatea și eficiența deplasării au crescut semnificativ. Ofertele de leasing automobile sunt extrem de variate pe piață, mai ales la momentul actual când această metodă este extrem de cunoscută și folosită de o serie de firme și persoane.

Auto leasing-ul în București este extrem de dezvoltat și de întâlnit la tot pasul, iar leasing operațional fără avans este și el destul de cunoscut în acest domeniu. O firmă care oferă încredere totală și servicii de înaltă calitate este Arval. Aceștia sunt de mult timp în domeniul auto leasingului în București și sunt cunoscuți pentru prestigiul lor.

Ce reprezintă și de ce este atât de cunoscut leasingul auto

În această parte a articolului îți voi prezenta de ce a devenit atât de cunoscut leasingul auto și de ce este mult mai ușor să cumperi o mașină mai recentă sau nou nouță cu mai puțini bani, fără a da sume exorbitante pentru a o avea în garaj.

Pentru început, hai să-ți explic ce este leasingul auto. Această metodă este un tip de angajament financiar care implică o companie sau o persoană fizică, care ajung la încheierea unui anumit acord de folosire a unei mașini.

Adică, decât să cumperi un vehicul cu bani mulți, astfel cheltuind mult mai mult, poți să achiți o rată lunară mult mai mică și tu să folosești autovehiculul pentru o perioadă îndelungată, fără a fi nevoit ca tu să fii proprietarul.

Însă, de ce este leasingul auto atât de cunoscut? Există o serie de oferte leasing automobile care se găsesc pe piață la ora actuală și care sunt extrem de folosite de o majoritate de oameni. Așadar, leasingul auto este cunoscut, în primul rând din cauza costului mult mai redus la închiriere.

Adică, vei închiria o mașină de ultimă modernă și mult mai scumpă, însă cu o sumă de bani mult mai mică, decât dacă ai cumpăra-o cu banii jos. Vei achita o rată lunară care te va ajuta în deținerea unui asemenea vehicul luxos.

De asemenea, după ce contractul tău de leasing a expirat poți să beneficiezi de un alt model de mașină. Se va face un acord nou pentru următoare mașină. Cu acest lucru, vei reuși ca mereu să te bucuri de tehnologii de ultimă oră și de facilități noi.

Care sunt etapele de comparare între ofertele de leasing

Ofertele de auto leasing București sunt extrem de multe și diversificate pe piață. Astfel că, ai nevoie să analizezi piața și să observi care au cele mai bune servicii, care îți oferă cel mai bun preț și facilitățile cu care vine această ofertă. Așadar, în următoarele rânduri vei descoperi care sunt etapele prin care vei reuși să compari ofertele de leasing automobile.

Pentru început asigură-te că îți fixezi un buget anume. Asigură-te că bugetul pe care îl aloci pentru leasing include două componente esențiale. Un prim aspect este suma inițială care trebuie să fie cea mai mare. Adică, dacă plătești o sumă inițială care este extrem de mare, atunci ratele lunare vor fi mai mici.

Un alt aspect este suma lunară. Trebuie să știi cât îți permiți să plătești lunar și să mai ai bani pentru costuri suplimentare, precum impozitele, asigurarea vehiculului și întreținerea acestuia. Ofertele de leasing automobile necesită o comparare detaliată. Așa că, asigură-te că rata lunară pentru modelul de autovehicul pe care vrei să-l închiriezi, nu îți trece de bugetul pe care îl ai alocat.

După aceea verifică durata contractului. Contractele se fac de la 24 până la 48 de luni, ba chiar și mai mult. Cu cât durata este una mai mare, cu atât suma lunară va fi mai mică, însă în timp suma pe care o vei aloca este una mare.

Așadar, asigură-te că îți alegi durata potrivită pentru nevoile tale și pentru bugetul pe care îl ai. mai mult de atât, analizează dacă există sau nu costuri ascunse. Ofertele de leasing automobile vin cu diferite facilități, dar unele vin și cu costuri suplimentare, precum taxe pentru kilometrajul suplimentar sau pentru înregistrare.

De asemenea, asigură-te că citești și respecți fiecare cerință care ți se cere în contract. Ca de exemplu, acolo ți se menționează kilometrii pe care îi poți parcurge pe perioada leasingului.

Leasing Automobile Avantajos – Oferte Unice pentru Tine

Cum să alegi oferta de leasing optimă pentru tine

După ce ai respectat toate aspectele pe care ți le-am prezentat mai sus, asigură-te că iei în calcul și următoarele sfaturi pe care ți le voi da. Astfel, vei reuși să alegi o ofertă potrivită pentru nevoile pe care le ai.

Așadar, un prim sfat este să examinezi tipurile de leasing care există și să vezi care este potrivit pentru tine. Tipurile de leasing sunt de mai multe tipuri, însă cele mai importante sunt cel financiar și opțional.

Astfel, leasing-ul financiar ți se potrivește dacă vrei ca la sfârșit să cumperi autovehiculul respectiv, la o sumă pe care o stabilești de la bun început. Însă, leasing-ul opțional este potrivit pentru tine dacă vrei să experimentezi.

Adică, la sfârșitul contractului nu vei cumpăra mașina, ba dimpotrivă o vei putea schimba. Astfel, există și o mică flexibilitate în acest tip de contract, față de cel anterior.

Pe lângă asta, sunt importante modelul și marca mașinii pe care o vrei. Asigură-te că ți se potrivește nevoilor tale, adică dacă ai drumuri prin oraș să închiriezi un automobil compact și mic. De asemenea, bugetul este extrem de important.

Nu te lasă vulnerabil în fața unui model frumos de mașină. Degeaba îți atrage atenția, dacă nu ai bugetul potrivit pentru închirierea și întreținerea lui. Un alt lucru este să fii atent la ce dotări are vehiculul și cât de actuale sunt.

Poți, de asemenea să negociezi prețul autovehiculului cu instituția financiară sau cu dealerul. Astfel, vei obține un preț mult mai avantajos sau diferite reduceri sau bonusuri.

Pentru a te asigura că faci alegerea potrivită și nu cheltui banii aiurea, asigură-te că vorbești cu un specialist și îi expui bugetul și nevoile pe care le ai. Astfel, el îți va prezenta modelele de vehicule care consideră că sunt potrivite pentru tine.

0 Shares
You May Also Like