Opteaza pentru o aeroterma potrivita pentru casa ta

0 Shares
0
0
0

Aerotermele sunt potrivite pentru utilizarile ocazionale, insa chiar si asa, exista cateva aspecte pe care ar fi bine sa le iei in considerare, astfel incat sa iei o decizie buna.

Asigura-te ca aeroterma selectata are un randament termic ridicat. Producatorii arata aceasta capacitate exprimata in metri cubi. De aceea, pentru o camera mare, o aeroterma potrivita are 1500 watti. Totusi, daca aeroterma prezinta trepte de putere, este important sa optezi pentru un model cu o valoare maxima mare.

Termostatul ajuta la eficientizarea consumului de energie. De asemenea, lasa aeroterma sa mentina o temperatura constanta intr-o camera. Desigur, pe piata nu intalnim doar aeroterme cu cu termostat, insa alegerea uneia de acest tip iti poate oferi confortul pe care ti-l doresti.

Partea cea mai buna este ca aeroterma poate fi programata sa functioneze pentru un anumit timp. Reprezinta totodata si un element de siguranta, dar si o caracteristica destul de comoda deoarece poti sa o lasi sa functioneze chiar si dupa ce te pui in pat, fara sa fii nevoit sa te mai dai jos.

Alege aeroterma pe agent termic FLOWAIR LWO S1 si beneficiaza de avantaje importante. Opteaza pentru eficienta ridicata, pret accesibil si bun gust.

Avantajele aerotermelor

  • Usor de utilizat;
  • Incalzesc aerul rapid;
  • Rezistenta de-a lungul timpului;
  • Fiabilitate crescuta;
  • Control simplu asupra temperaturii cu ajutorul treptelor de putere;
  • Ocupa un spatiu mediu;
  • Usor de depozitat;
  • Pot fi amplasate in asa fel incat aerul cald sa fie indreptat in directia necesara;
  • Functionare sigura.

Ce este bine sa iei in considerare?

 

Daca iti doresti, poti creste eficienta aerotermei. Este suficient sa utilizezi un aparat cu putere mare, setat la o treapta inferioara.

Nu este recomandat sa folosesti o aeroterma cu o capacitate mica intr-o camera mare. Aceasta nu va reusi sa ofere randamentul pe care ti-l doresti. De asemenea, va  irosi multa energie.

Punctele slabe ale aerotermelor

Desigur, exista si cateva dezavantaje pe care ar fi bine sa le stii inainte de a achizitiona o aeroterma.

Caldura oferita de acestea nu dureaza, iar zgomotul poate deranja. Aerul cald produs de aeroterme este uscat, iar jetul de aer poate genera particule de praf.

Pentru a evita aceste dezavantaje, este important sa cureti periodic cu apa si cu o perie filtrul de aer. De asemenea, poti reduce consumul de energie cu ajutorul setarii unei trepte mai mici de putere.

Aeriseste cat de des poti aerul din incapere pentru a regla nivelul de umiditate.

Aerotermele sunt niste sisteme de incalzire sigure, insa nu uita de masurile de siguranta pe care ar trebui sa le iei.

Asigura-te ca nu lasi o aeroterma in functiune in preajma copiilor mici.

Nu este indicat sa lasi aeroterma in priza, iar in baie foloseste doar un aparat cu o protectie speciala pentru umezeala. Nu acoperi orificiile si nici nu indrepta fluxul de aer catre materialele textile.

Poti alege aeroterma pe agent termic FLOWAIR LEO S1 daca iti doresti sa profiti de eficienta crescuta. In mediul online vei gasi numeroase variante avantajoase!

0 Shares
You May Also Like