Pe 7 martie se lanseaza oficial aplicatia Taxi Online Cluj, cu invitat special Catalin Botezatu

0 Shares
0
0
0

Un nou serviciu de taxi, rezultat din fuzionarea a doua companii locale, vine in ajutorul persoanelor care vor sa se deplaseze eficient si rapid in Cluj. Pe taxionlinecluj.ro poate fi descarcata aplicatia pentru telefoane si tablete, astfel incat fiecare utilizator sa poata obtine rapid masina dorita pentru a se deplasa pana la destinatie.

Aceasta aplicatie este oferita de Taxi Napoca 953 si Diesel 946, ambele companii avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul transportului de persoane.

Aplicatia a venit ca raspuns al nevoii unui numar mare de persoane de servicii cat mai eficiente pentru deplasare. Pentru ca noua companie de taxi rezultata prin fuzionarea celor doua sa fie in ton cu tehnologia si cu tendintele moderne, a fost aleasa cea mai usoara si mai simpla varianta. Tot ce trebuie sa faci este sa intrii in Google Play sau in Apple Store si sa iti descarci si instalezi aplicatia Taxi Online.

Catalin Botezatu lansare TaxiOnlineCluj

Evenimentul de lansare pentru aceasta aplicatie are loc in Wonderland Mall, pe 7 Martie. Invitatul special al evenimentului este Catalin Botezatu, care va juriza si concursul pentru cel mai frumos barbat din Transilvania. Toti participantii sunt obligati sa participe la o serie de probe care vor delecta cu siguranta doamnele prezente: defilare in lenjerie, defilare in costum de seara, defilare in costum traditional plus o proba care vizeaza mai mult visele si dorintele sau planurile de viitor ale participantilor.

De asemenea, pentru pasionatele de fashion va avea loc si o prezentare de moda organizata de City Models, legata de tendintele din domeniul modei din 2020.

Atat barbatii cat si femeile participante la acest eveniment pot castiga vouchere cadou sub forma unor calatorii in Cluj.

Avantajele pe care compania le ofera in domeniul transportului sunt numeroase, cele mai importante dintre ele fiind grija fata de client si profesionalismul. Flota auto este reprezentata de un numar de 1000 de masini care se deplaseaza in toate zonele Clujului. Aceste masini sunt coordontate prin intermediul unui dispecerat central, pentru ca toate comenzile clientilor sa fie onorate in cel mai rapid timp posibil. Politica acestei companii este aceea de a ajunge rapid indiferent de locul in care este solicitata.

Pe langa toate aceste aspecte, clientii au si surpriza placuta de a calatori in masini foarte bine intretinute si curate, alaturi de soferi cu experienta, amabili si profesionisti. Compania ofera o gama larga de servicii printre care se numara parcul de masini bine intretinute si cu revizia facuta la timp, punctualitatea, eficienta si respectul fata de client.

Persoanele care vor sa testeze si alte servicii de taxi si sa descoepre ca este posibil ca si in Romania, taxiurile sa se prezinte ca in UE, trebuie doar sa isi instaleze aplicatia si sa solicite o masina pentru deplasarea pana la destinatie. Numerosi clienti poti dovedi faptul ca aceasta companie de taxi este cea mai buna din domeniu, acestia alegand sa revina cu comenzi ori de cate ori au nevoie sa ajunga intr-un anumit loc rapid si eficient.

0 Shares
You May Also Like