Poate life-coaching-ul sa ajute la formarea destinului meu? – Stabilirea de obiective si atingerea lor

0 Shares
0
0
0

Atunci cand viata noastra este in afara echilibrului, ne simtim stresati. Stresul vine sub forma de senzatie de coplesire, rasturnare, suprasolicitare, dureri de cap, dureri de corp, nemultumire, nefericire, stima de sine scazuta, dezorientare, senzatie de lipsa de control, de goluri, de nenorociri etc.

Viata este complexa si, uneori, ne pierdem calea , evitand sa recunoastem ca ne putem simti stresati, deoarece exista zone din viata noastra unde exista o lipsa. De exemplu, este posibil sa lucram la joburi / cariere prea multe ore si poate ca nu avem o arie larga de ingrijire / sanatate si relatii: familie, dragoste si prieteni.

Un alt exemplu ar fi acela al persoanelor care sunt ocupate, mamele si tatii care au locuri de munca, copii si obligatii familiale, ce ii pot impiedica sa aiba un echilibru in domeniile cresterii personale, sanatatii, distractiei si recreerii.In orice situatie a vietii, este important sa avem obiective.

Odata ce observam zonele vietii noastre si evaluam unde suntem sau nivelul de satisfactie pe care il avem in fiecare zona si unde vrem sa mergem, putem sa dezvoltam obiective si un plan de actiune. Acestea pot fi obiective pe termen scurt sau lung, iar faptul ca avem de gand sa le imbunatatim, ne va ajuta deja cu sentimentul de lipsa de control, care este de multe ori sursa stresului.

Oamenii au deja toate resursele necesare pentru a fi de succes. 95% din gandurile noastre sunt in mintea noastra inconstienta.

In spatele fiecarui comportament este o intentie pozitiva. Creierul nostru emotional are prioritate asupra neo-cortexului sau a constiintei. Coaching-ul va ajuta sa va relaxati pentru a obtine raspunsurile personale, din spatele emotiilor.

Oamenii vor face intotdeauna cele mai bune alegeri pentru ei insisi in orice moment. Privind mai atent la mediul, capacitatile si valorile clientului, antrenorul ajuta clientul sa gaseasca cele mai bune actiuni care trebuie luate acum, pentru a-si atinge obiectivele personale.

Fa-ti timp pentru tine.

Cand cautati ajutorul coaching-ului de viata, sunteti in mod constient pregatiti sa iesiti din viata voastra agitata. Lucrul cu un antrenor de viata va ofera sansa de a reflecta asupra punctelor forte si provocarilor personale.

Cat de des ai timp sa te concentrezi pe nevoile si problemele tale? Viata nu se opreste in loc pentru a va astepta, daca nu reusiti. Coaching-ul de viata este o metoda eficienta pentru oprirea „ceasului”.

Cu sfaturi de coaching din partea noastra, puteti invata sa:

  • Va concentrati pe lucrurile pozitive din viata voastra.
  • Reduceti stresul.
  • Urmariti obiectivele care va fac fericiti.
  • Nu va mai puneti energia in situatii sau comportamente toxice.
  • Ai grija de tine mai bine.
  • Fiti increzatori in propriile idei.

Aflati ce merge si ce nu.

Probabil ca nimeni nu te-a invatat cum sa faci inventarul vietii tale. Societatea te arunca in curentul ei, si e usor sa te pierzi in multime. Dar poate ca nu sunteti multumiti cu asta. Poate vreti sa renuntati la un obicei prost sau sa va conectati cu pasiunile voastre.

Coaching-ul de viata va ghideaza destinul, printr-o calatorie de auto-descoperire. Antrenorul va ajuta sa va puneti intrebari si sa evaluati sincer raspunsurile dvs. O parte din ceea ce face coaching-ul de viata, este de a va ajuta sa va faceti un plan de actiune. Veti invata sa aplicati ce e mai bun si ce functioneaza pentru viata dvs. pentru a recastiga increderea in propria persoana si a va proteja de negativitate.

0 Shares
You May Also Like