Presoterapia – o metoda relaxanta de slabit

0 Shares
0
0
0

Nu mai gasiti nicio solutie prin care sa scapati in mod eficient de kilogramele in plus?

Va recomandam sa va relaxati acum utilizand o noua metoda de slabit si anume presoterapia si sa observati transformarile pe care le veti avea. Presoterapia se face cu un aparat presoterapie.

Metoda este oarecum noua si se face prin drenaj limfatic. Utilizati o tehnologie avansata si pentru a trata vasele sangvine sau insuficienta sistemului limfatic, dar si pentru a imbunatati mai multe probleme: picioarele umflate sau grele, eliminarea toxinelor sau retentia de apa.

Aceasta este o procedura anti stres, foarte relaxanta, care da rezultate bune in slabire. Aceasta metoda poate sa fie utilizata impreuna cu electrostimularea ori cu un aparat care sa genereze vacuum pe piele, care va fi aspirat.

Datorita vacuumului de la suprafata pielii  aparatul va rupe fibrele ce tin celulita, doar ca pentru persoanele cu varice nu ar fi indicata decat presoterapia.

Cum functioneaza? Metoda are la baza pantaloni cu cinci camere. Acestia se vor umfla in mod personalizat pentru fiecare camera, si se va incepe de la degetele de la picioare in sus si pana la nivelul bustului. Nu se recomanda persoanelor care sunt claustrofobe, pentru efectul de presare care va fi puternic insa reglabil.

Care sunt zonele care se pot lucra cu aceasta metoda. Zona este recomandata numai pentru picioare incepand de la degete si pana la fese, in zona abdominala sau in zona bratelor.

Efectele rapide sunt cele cu drenaj limfatic clasic si cu o scadere redusa in centimetri precum si cu iesiri dese la toaleta.

Cat despre efectele de lunga durata nu avem foarte multe de spus pentru ca numai presoterapia nu va poate ajuta sa slabiti dar in combinatie cu starvac poate sa aiba efecte foarte bune si poate combate in mod eficient celulita.

Un tratament intreg presupune un numar de 10 sedinte care se fac cu regularitate 2-3 pe saptamana.

Ulterior acestui tratament se va incepe si un tratament de intretinere care este format din o sedinta ori doua saptamanal iar procedeul va incepe prin infasurarea pacientilor in folii subtiri pentru acestia sa beneficieze de o buna igiena personala si pentru a fi evitat contactul in mod direct cu pantalonii.

Pantalonii se strang pe picior in timp ce se umfla camerele. Presiunea va fi reglabila si se va tine cont de cat de mult suporta fiecare. Se va efectua o miscare circulara ce actioneaza din jos in sus.

Aceasta procedura nu se recomanda pentru perioada mensturatiei deoarece organismul este mult mai slabit si mai sensibil si nu poate sa suporte bine stimulii exteriori.

Se recomanda ca acest tratament pentru presoterapie sa se faca paralel cu cel de stimulare care in urma catorva sedinte va va ajuta sa slabiti in centimetri. Dupa sedintele de electrostimulare e indicat sa va relaxati folosind sedintele de presoterapie. Tratamentul acesta poate sa se combine cu sportul deoarece va mentine silueta dobandita.

Presoterapia e un tratament exclusiv de detoxifiere care cu ajutorul drenajului limfatic, are rolul de a ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

0 Shares
You May Also Like