Pret creare magazin online / virtual

0 Shares
0
0
0

Am tot vazut zeci de zvonuri in mediul online legate de pretul pentru realizarea unui magazin online sau pentru crearea unui magazin virtual.

Din punct de vedere al firmelor care ofera solutii de creare magazine online, preturile incep de la 99 euro si ajung si la 2500 euro, iar aici ma refer strict la un magazin online standard, fara alte aplicatii sau module instalate in plus.

Intrebarea mea este: daca tot se foloseste un open source pentru realizarea magazinului online, care este gratis de ce se ajunge la preturi de 2500 euro?

Am inteles ca tema (web design-ul) magazinului online este foarte important dar si in acelasi timp cel mai scump, dar din punctul meu de vedere, un magazin online personalizat 100% nu ar trebuie sa coste mai mult de 500 euro.

Deasemenea pe internet sunt si companii care ofera solutii de creare magazin online pentru care nu platesti un anumit pret final, ci se plateste un abonament lunar (gen servicii de web hosting) iar preturile aici sunt diferite in functie de multe criterii, cum ar fi numarul maxim de produse care pot fi adaugate in magazin, numarul de imagini, numarul de categorii, etc.. insa am vazut ca anumite firme care ofera aceste magazine online pe baza de abonament, percep un anumit comision din fiecare vanzare a magazinului online pentru care dvs. platiti un abonament lunar.

Asadar, la magazinele online cu plata lunara, trebuie studiata oferta firmei deoarece cum am spus si mai sus, daca vindeti prin intermediul magazinului online un produs cu 10 lei, iar firma percepe un comision la fiecare tranzactie de 4%, pe langa abonamentul lunar, veti mai plati si 0, 4 lei din vanzarea produsului de catre dvs.

Asadar, inainte de a comanda la o firma o solutie de realizare magazin online, trebuie avute in vedere toate aspectele de mai sus.

Avantajele unui magazin online pentru care platit o suma sa zicem de 500 euro sunt ca dvs sunteti administratorul acestuia, aveti un control deplin asupra magazinului, plata o faceti o singura data si nu mai trebuie sa platiti abonamente lunare, comisioane iar in magazin veti putea adauga cate produse / imagini / categorii aveti nevoie pentru ca afacerea dvs sa fie una profitabila.

Comanda acum o solutie de realizare magazin online de la wellweb.ro si platesti numai 350 euro, o singura plata, veti putea adauga cate produse / imagini / categorii / subcategorii doriti.

Vezi oferta de creare magazin virtual oferita de Wall Web Solution (click aici)

0 Shares
You May Also Like