Principalele tipuri de imprimante de etichete si utilizarea lor

0 Shares
0
0
0

In prezent, solutiile de etichetare vin sub forma unor imprimante de etichete si consumabilele aferente, iar aceste imprimante se clasifica in functie de aplicatiile in care sunt folosite. Astfel, avem aparate de etichetare pentru uz casnic, aparate profesionale si aparate de tip industrial, dupa mediul in care sunt folosite. Sa vedem mai in detaliu despre ce este vorba.

Imprimante de etichete pentru uz casnic

Sunt atatea lucruri pentru care un aparat de etichetat pentru uz casnic este extrem de util, incat de multe ori nici nu realizam la cate treburi l-am putea folosi, iar cele mai simple exemple ne pot demonstra usor utilitatea unui astfel de dispozitiv. Imprimantele de etichete pentru uz casnic sunt foarte accesibile ca pret, iar utilizarea lor este usoara si confortabila.

Poti eticheta cu ele de exemplu recipientele cu condimente din bucatarie, borcanele cu muraturi, cu compot sau cu dulceata, sau sertarasele din frigider. Posibilitatile de etichetare personala sunt multe. Deci, daca vrei sa ai posibilitatea de te organiza mai bine in gospodarie, merita sa cumperi o imprimanta de etichete pentru uz casnic.

Aparate de etichetat pentru uz profesional

Aparatele de etichetare profesionala pot fi folosite in multe aplicatii pentru afaceri. De exemplu, te ajuta sa etichetezi cutiile dintr-un depozit, dosarele de documente dintr-un birou sau chiar si bijuteriile intr-un magazin cu bijuterii, sau alte tipuri de produse.

Imprimante de etichete industriale

Acestea se folosesc pentru aplicatii de tip industrial, cum sunt de exemplu etichetarea unor retele de cabluri, patch panel-uri, sau diverse produse in fabrici, a hainelor si asa mai departe.

Dispozitivele destinate mediilor industriale au multe functii pentru a permite imprimari complexe pe etichete, iar aparatele moderne sunt usor de folosit si au o portabilitate mare, cu toate ca permit realizarea de imprimari de complexitate mare.

Ce tipuri de consumabile se folosesc

Prin etichetare, marcam diverse lucruri, iar asta inseamna ca avem nevoie de etichete. Imprimantele de etichete folosesc consumabile de tipul benzi de etichete, fiecare tip de banda de etichete fiind diferita, in functie de tipul de aparat de etichetat pentru care este realizata, adica in functie de clasificarea de mai sus.

0 Shares
You May Also Like