Produsele Hair Max

0 Shares
0
0
0

Exista atat femei cat si barbati care nu sunt tocmai multumiti de calitatea podoabei lor capilare, asa ca din acest motiv cauta cele mai bune solutii si tratamente pentru ingrijirea parului. Exista pe piata diferite produse, unele de calitate superioara, altele de calitate inferioara, spre care isi pot indrepta atentia toti cei interesati.

Hair Max este un brand care produse cosmetice pentru imbunatatirea parului. Acestea sunt destinate sa lucreze impreuna pentru a ajuta la cresterea maxima a parului fir cu fir, si pentru a ajuta la imbunatatirea aspectului captuselilor cu fibre de par.

Compania mentioneaza ca a efectuat peste 20 de ani de cercetari in domeniul terapiei cu laser pentru a promova rezultatele sanatoase si sigure. Hair Max este facut atat pentru barbatii cat si pentru femeile, care cauta parul mai dens, mai plin si mai vibrant. Procesul actual este cunoscut sub numele de fotobiostimulare, despre care se spune ca este similar cu fotosinteza. Acesta este acelasi mod in care plantele absorb lumina ca sursa de energie.

Energia cu laser actioneaza pentru a ajuta celulele sa functioneze si pentru a inversa subtierea, imbunatatind in acelasi timp ciclul de crestere. Alte beneficii preconizate includ:

  • Ajuta la asigurarea energiei pentru foliculii de par slabiti sau inactivi.
  • Ofera substante nutritive si oxigen foliculilor pilosi.
  • Creste circulatia sangelui si ajuta la indepartarea si risipirea produselor.
  • Este util pentru ca ofera rapide de tratament care sunt sigure si eficiente pentru cei cu orice fel de coafuri.

Hair Max contine Keratina, care este ingredientul folosit frecvent pentru fibre de par, care este o proteina care formeaza par, unghii si alte lucruri similare.

Keratina este incarcata electric pentru a se lipi de parul care iese din scalp. Aceasta trebuie mentinuta chiar si in timpul vantului, umiditatii si transpiratiei. Ea are de asemenea nevoie doar de o scurta perioada de timp pentru a se aplica, de obicei doar necesitatea cateva secunde de distribuire.

Cele mai bune fibre pentru par in HairMax se spune ca sunt usoare, matasoase, se strange in grupuri liber, si sunt capabile sa mearga pe uscat. Keratina se spala de obicei cu apa sau sampon, dar acest brand spune ca rezista chiar si atunci cand exista contact cu apa. Aceasta nu ramane insa in timpul inotului. Este, de asemenea adesea destinata doar persoanelor care au deja par, deoarece are nevoie de ceva pentru a se lipi.

HairMax Calitatea ingredientelor

Tipurile de ingrediente utilizate depind de ce produs alege cineva. Produsele cu densitate, cum ar fi samponul si balsamurile, contin agenti tensioactivi potential daunatori si conservanti. Acestea pot duce la reactii alergice si chiar la deteriorarea sistemului organelor. Unele dintre aceste ingrediente au aratat posibilitatea unor efecte secundare grave si de aceea sunt restrictionate sau interzise in anumite tari. Produsele cu densitate au de asemenea mai putine recenzii decat orice alte produse realizate de HairMax.

Nu este cunoscut daca exista un factor de risc ridicat in cantitatile adaugate la aceste produse. Cu toate acestea, adaugarea unor ingrediente potential periculoase, nu este recomandata persoanelor sensibile sau celor ingrijorati de astfel de probleme potentiale.

0 Shares
You May Also Like