Remedierea erorilor pe Huawei P Smart

0 Shares
0
0
0

In ultimul timp, foarte multe persoane care au cautat telefoane midrange la preturi atractive, si-au indreptat atentia spre P Smart de la Huawei, un telefon care are intr-adevar un pret mai mult decat decent, iar specificatiile sale sunt de-asemenea, mai mult decat decente.

Utilizatorii si-au echipat telefoanele cu folie de protectie din sticla pentru display Huawei P Smart, sperand ca aceste dispozitive sa functioneze fara probleme. Intr-adevar, in ceea ce priveste ecranul, folia este deosebit de eficienta si protejeaza display-ul atat in cazul unei cazaturi sau a unui alt impact, cat si impotriva depunerii murdariei sau a prafului.

Chiar daca multi utilizatori s-au gandit la protejarea dispozitivelor P Smart de la Huawei si le-au echipat cu aceste accesorii, unele telefoane au alte probleme de functionare, care pe unii utilizatori i-au dezamagit.

Din fericire, aceste probleme nu sunt totusi atat de grave, si pot fi remediate acasa, fara sa mai fie necesar ca telefonul sa fie dus la service. Mai multe detalii puteti afla in randurile care urmeaza.

Probleme de conectivitate

Conectivitatea Wi-Fi si conectivitatea Bluetooth sunt fara doar si poate, printre caracteristicile esentiale ale oricarui smartphone, insa in unele cazuri, telefoanele Huawei P Smart au intampinat probleme in ceea ce priveste conectivitatea.

 1. Probleme de conectivitate Bluetooth (probleme comune si corectii inteligente Huawei P)
 • Pur si simplu reporniti dispozitivul si vedeti daca problema a disparut.
 • Incercati sa eliminati dispozitivul imperecheat din lista, si sa il adaugati din nou.
 • Asigurati-va ca conexiunea Bluetooth a fost setata pentru a fi vizibila pentru toate dispozitivele.
 • Debifati modul de economisire a energiei, pentru ca acesta dezactiveaza sau nu permite functionarea la capacitate maxima a functiei Bluetooth.
 • Stergeti memoria cache daca problema este inca prezenta.
 • Acum puteti incerca sa reporniti telefonul pentru a vedea daca problema a disparut.
 • Incercati sa stergeti unele imperecheri vechi daca problema exista inca.
 • Ultima optiune este resetarea telefonului la setarile din fabrica, daca solutiile de mai sus sunt fara rezultate.
 1. Probleme de conectare Wi-Fi (probleme si remedieri inteligente ale Huawei P Smart)
 • Deschideti mai intai Setarile dispozitivului, atingeti pe Conexiuni si atingeti Wi-Fi pur si simplu.
 • Asteptati pana cand dispozitivul gaseste conexiunea disponibila si o afiseaza pe ecran.
 • Alegeti conexiunea corespunzatoare si atingeti pur si pentru a o uita.
 • Cautati din nou si atingeti aceeasi conexiune pentru a conecta dispozitivul cu acesta.
 • In cele din urma, asigurati-va ca routerul functioneaza corect.
 • In cazul in care si acum problema persista, nu va ramane altceva de facut decat sa aduceti telefonul la setarile din fabrica, pentru remedierea problemei.

Scanerul de amprenta nu functioneaza

Scanerul de amprenta digitala este o caracteristica care a devenit favorita pentru multi utilizatori de smartphone-uri in prezent. Acest lucru se datoreaza faptului ca le-a permis pur si simplu sa imbunatateasca securitatea si confidentialitatea dispozitivului intr-o masura foarte buna.

Cu toate acestea, in cazul in care nu puteti utiliza aceasta caracteristica, puteti incerca sa remediati problema astfel:

 • Nu trebuie sa existe praf sau grasime pe degete, asa ca asigurati-va ca atingeti senzorul de amprenta cand degetul este curat.
 • Incercati sa stergeti amprenta existenta si sa o adaugati din nou. Este posibil sa fie necesar sa aveti cheia de securitate pentru aceasta pe care ati setat-o ​​in momentul adaugarii acesteia.

Asadar, exista diferite posibile probleme pentru P Smart de la Huawei, insa vestea buna este ca exista si solutii pentru remedierea acestor probleme, iar aceste solutii pot fi incercate acasa, fara a mai fi necesara trimiterea telefonului in service.

De cele mai multe ori, telefoanele ajung pe mana specialistilor, atunci cand problema este una hardware, precum o inlocuire display Huawei P Smart sau o problema similara.

0 Shares
You May Also Like