Saltea medicinala Somnart HypoallergenicMed bumbac

0 Shares
0
0
0

 Expertii sunt de acord ca a dormi bine este una dintre cele mai bune modalitati de a ne mentine si imbunatati sanatatea. O saltea este un factor imens in capacitatea noastra de a dormi bine, totusi multi oameni trec cu vederea importanta acesteia si continua sa foloseasca o saltea care nu ofera suficient sprijin si confort.

O noua saltea poate fi o investitie considerabila, dar luarea acestui pas va poate debloca capacitatea de a dormi mai bine. Ca in cazul oricarei achizitii majore, doriti sa va asigurati ca alegeti cu intelepciune.

Pentru a va ajuta sa aflati cum sa alegeti o saltea, va descompunem informatiile cheie bucata cu bucata. Cu acest ghid, veti avea cunostintele necesare pentru a gasi o saltea performanta, cu fermitate si caracteristici potrivite care sa se potriveasca nevoilor dvs. si sa ofere un somn extraordinar noapte de noapte.

Tipuri de saltele

Cunoasterea elementelor de baza despre fiecare dintre aceste tipuri poate servi drept baza pe care puteti continua cautarea celei mai bune saltele.

Spuma: Aceste saltele sunt realizate in intregime cu spuma si fara spirale. Au tendinta de a oferi contururi peste medie corpului, ameliorarea presiunii si izolarea miscarii, facandu-le o potrivire buna pentru dormitori si cupluri. Dintre spumele care sunt folosite la aceste saltele, spuma cu memorie este cea mai cunoscuta.

Latex: atunci cand toate straturile unei saltele sunt realizate din cauciuc latex, unii o numesc saltea complet latex sau latex adevarat. Pentru simplitate, folosim doar termenul de saltea din latex. Acestea ofera sarituri de top si durabilitate, cu contur moderat. Atunci cand sunt facute cu latex natural si organic, acestea sunt o alegere de top printre cumparatorii ecologici.

Saltelele medicinale sunt folosite de ceva vreme, acum cel mai bine cunoscut pentru a oferi suport fiziologic in timpul somnului. Parcurgeti beneficiile somnului pe o saltea medicamentoasa enumerate mai jos:

Suport lombar

O perna medicamentoasa asigura un sprijin lombar mai bun, adica suportul coloanei vertebrale, deoarece saltelele cu spuma cu memorie sunt create ferm, astfel incat sa nu se scufunde sub greutatea corporala, determinand curbarea coloanei vertebrale. Opt ore de somn cu coloana vertebrala in pozitie indoita va pot deteriora grav spatele. Furnizarea suportului coloanei vertebrale este unul dintre beneficiile semnificative ale saltelelor medicamentoase.

Somn neintrerupt

Somnul neintrerupt este un alt mare beneficiu al saltelelor medicamentoase. Ce se intampla cu un pat obisnuit este ca va schimbati sau intoarceti de mai multe ori inainte de a gasi cel mai bun loc de dormit.

Pe masura ce va miscati, o depresiune se creeaza intr-o saltea obisnuita, iar corpul dvs. raspunde la presiunea asupra coloanei vertebrale trecand la un loc diferit. Acest lucru are loc frecvent in timpul noptii si provoaca o tulburare a somnului.

O saltea de calitate slaba poate fi motivul nelinistii si poate provoca, de asemenea, stres coloanei vertebrale si altor muschi. Eliminarea tuturor tipurilor de neliniste cu o saltea medicamentoasa buna ajuta la un somn odihnitor.

Dimensiunile saltelelor medicinale variaza, insa specialistii recomanda salteaua medicinala 160 x 200 Somnart HypoallergenicMed bumbac de o calitate exceptionala si care va asigura un somn linistit si odihnitor.

0 Shares
You May Also Like