Sfaturi de la specialiști pentru alegerea unor verighete de aur

0 Shares
0
0
0

Nunta ta se apropie cu pași repezi? Una din cele mai importante etape este fără doar și poate alegerea unor modele de verighete de aur. Este vorba despre bijuterii ce le vei purta întreaga viață. Dar, pentru a le alege așa cum trebuie, la fel ca și în cazul unor cercei bărbați diamant, există unele criterii de care să ții cont pentru a alege un model perfect.

În zilele noastre, cel mai popular și mai apreciat material este aurul. Este un material mai delicat, unul care își păstrează strălucirea mai mult. Această tradiție, a purtării unor verighete aur 14k, care datează încă de la nașterea erei creștine, consacră unirea a două ființe cu aceste simboluri ale tandreței și fidelității.

Poți alege astfel de pe piață verighete din aur de 9, 14 și 18 karate, pentru a se potrivi bugetului tău. Poți găsi verighete ieftine din aur de 9 karate. De asemenea, aurul are avantajul de a fi disponibil în 3 culori diferite. Verigheta ta poate fi din aur galben, aur alb sau aur roz. Aurul galben este culoarea tradițională pentru verighete.

Aurul roz este mai romantic. În cele din urmă, aurul alb conferă verighetelor un aspect modern, dar sobru. Poți alege chiar o verighetă bicoloră, adică una realizată din două culori diferite de aur. De exemplu, ai putea avea o verighetă mai abordabilă cu o jumătate din aur galben și cealaltă jumătate din aur roz.

Aspectul aurului din bijuteriile tale poate, de asemenea, să varieze. În general, poți alege între următoarele tipuri de finisaj: aur lustruit, cu aspectul său strălucitor și luminos, aur satinat, sau sablat.

Alege culoarea aurului potrivit pentru verighete

Există pe piață o mulțime de modele de aur din care poți alege: aur alb, roz, galben, alb paladiu… sunt diferite nuanțe obținute prin dozarea între argint, paladiu sau cupru, de exemplu. Aur alb, galben sau roz?

Culoarea verighetei este adesea elementul asupra căruia viitorii miri se pun cel mai ușor de acord. Este un criteriu destul de subiectiv, care depinde de preferințele fiecăruia. Pentru cei nehotărâți, iată câteva sfaturi care să vă ajute să găsiți materialul potrivit pentru voi! Dacă alegerea este prea dificilă, o verighetă din aur bicolor sau tricolor este un bun compromis!

Aurul galben, alegerea atemporală

Chiar dacă acest aliaj este mai puțin popular printre femeile din ziua de azi, aurul galben rămâne referința pentru bijuteriile tradiționale și oferă o serie de avantaje. Este un metal foarte rezistent, a cărui culoare nu se estompează în timp, ceea ce îl face perfect pentru bijuteriile de zi cu zi, cum ar fi verighetele!

Dacă ar trebui să găsim un dezavantaj, acesta ar fi că aurul galben este mai strălucitor și mai luminos pe pielea închisă sau bronzată decât pe pielea albă.

Deși acest aliaj este mai puțin popular în prezent în rândul femeilor, aurul galben rămâne referința pentru bijuteriile tradiționale și oferă numeroase avantaje. Este un metal foarte rezistent, a cărui culoare nu se estompează în timp, ceea ce îl face perfect pentru bijuteriile de zi cu zi, cum ar fi verighetele! Dacă ar trebui să găsim un dezavantaj, acesta ar fi că aurul galben este mai strălucitor și mai luminos pe pielea închisă sau bronzată decât pe pielea albă.

Verighete din aur galben sunt apreciate pentru rezistența lor și se pot transmite din generație în generație fără să își piardă din strălucire. Sunt clasice și știu cum să dea dovadă de tradiționalism. În acest metal, verigheta ta va fi o adevărată rază de soare pe degetul tău! 

Dacă îți dorești o verighetă mai modernă, optează pentru aurul alb. Foarte rafinate și elegante, verighetele din aur alb sunt pe placul multor viitoare mirese. Totuși, acest metal nu există în stare naturală: este aur galben acoperit cu un strat subțire de rodiu. 

Prin urmare, în timp pot apărea nuanțe galbene, așa că va trebui să o duceți la bijutier pentru a-i reda albul. Există și aurul roz, care reprezintă dragostea și este cât se poate de romantic, și aurul negru pentru un inel foarte trendy.

Verighete de Aur 18K – Căsătoria Eternă în Strălucire Aurie

De ce să cumperi verighete de aur de 18 karate?

Aurul de 18 karate este un metal nobil care a fost folosit în bijuterii încă din Antichitate. Verighetele de aur vor dura mai mult. Specialiștii recomandă să se aleagă verighete de aur de 18 karate, deoarece aceasta este singura bijuterie de la nunta ta pe care o vei folosi în fiecare zi, ani și ani de zile. Nu uita că verighetele din aur ieftine te vor însoți pentru tot restul vieții, așa că este important să îți acorzi timpul necesar pentru a le alege. 

Dacă ai îndoieli în ceea ce privește alegerea verighetelor din aur de 18 karate, poți miza pe aceste sfaturi. Pe piață vei găsi o gamă largă de verighete din aur de 18 karate care vor face din nunta voastră cel mai special și emoționant moment.

Verighetele din aur galben sunt cele mai clasice, un pariu sigur dacă tu și partenerul nu doriți să vă asumați riscuri sau dacă nu știți ce model de verighetă să cumpărați. Pe de altă parte, vei găsi verighete din aur alb, cele mai elegante, disponibile atât într-o linie clasică, cât și verighete moderne din aur alb. În fine, există verighete din aur bicolor, tot din aur de 18 karate. 

Perfecte pentru cei care nu se pot decide între verighetele din aur alb sau galben, acestea combină cele două culori! Verighete din aur bicolor sunt cele care dau o notă mai modernă și mai originală nunții tale. Vei găsi o gamă largă de verighete de aur de 18 karate pentru toate gusturile.

Verighete de aur de 9K

Verighetele din aur de 9 karate sunt mai puțin costisitoare decât verighetele din aur de 18 karate. La prima vedere, o verighetă din aur de 9 karate arată ca o verighetă din aur de 18 karate. Verighetele de 9K sunt realizate cu un procent mai mic de aur (37.5%) și un aliaj de alte metale. Din acest motiv, în timp, verighetele de 9 karate tind să își piardă culoarea originală. 

O verighetă este pentru toată viața, așa că se recomandă să alegeți verighete de aur 18 karate, dar dacă sunteți în căutarea unei alternative mai ieftine la verighetele din aur de 18 karate, verighetele de 9 karate sunt, desigur, cea mai bună opțiune.

O verighetă de aur este o bijuterie de aur care poate simboliza iubirea, angajamentul și fidelitatea și care te va însoți în viața de zi cu zi pentru a-ți aminti de acest lucru.

0 Shares
You May Also Like