Sfaturi de la specialisti pentru o gradina superba

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti amenajezi gradina este recomandat sa tii cont de mai multe lucruri inclusiv de ce anume urmeaza sa faci in ea. Nu este greu si doar trebuie sa ai grija ca totul sa fie la locul lui si sa creezi decorurile dorite.

Mai jos iti oferim mai multe sfaturi despre ce si cum ar trebui sa faci pentru a produce o gradina care sa se potriveasca personalitatii tale.

Nu te chinui sa faci totul ca in reviste. Mixeaza si pune suflet in ceea ce faci si vei descoperi cum gradina ta este mult mai frumoasa decat ti-ai fi putut dori.

Iti vom explica ce a facut un designer de exerior pentru mai multe gradini asfel incat sa ai cateva idei clare despre ceea ce ai putea face in propriul exterior si cu propriile resurse. Recomandarea noastra este sa incerci sa duci totul intr-o zona personala si vei descoperi rapid avantajele.

Daca simti cum obiectele vintage nu te atrag nu insista sa le folosesti doar pentru ca ai vazut asta in reviste pentru ca in mod sigur nu vei fi multumit de rezultate.

Acelasi lucru se poate spune si despre flori. Daca o gradina cu flori colorate nu te inspira poti opta pentru arbusti sau chiar si pentru copaci. Confortul tau este cel care traseaza liniile directoare.

Apreciind seninatatea unei gradini in mare parte verde, expertii Bealls au pus accente de culoare, astfel incat cei care stau in gradina sa se bucure de fiecare nuanta. Pe un terasa din fata dormitorului principal, au flancat portile franceze cu ghivece de ceramica albastra, pline cu plante cu frunze, care atrageau ochii de la distanta.

Poti reproduce toate obiectele de care nu mai ai nevoie. Le poti utiliza pe post de ghivece. Fantana de baut din anii 1920, decorata in mod dramatic, cu tigla de arta Malibu vintage, este folosita ca ghiveci, care detine mai multe plante suculente, de exemplu.

Ornamentele cu patina de antichitati pot face ca o noua gradina sa para ca si cum ar exista din totdeauna. Pentru a realiza aceasta iluzie, Bealls au incorporat comorile din calatoriile lor – inclusiv fragmente gotice de catedrala cumparate de la un dealer – in scene peisagistice.

Amplasate intr-o degajare de pietris, aceste bucati si fragmente de piatra aduc un tablou fantezist, pierdut in oras intr-o gradina proiectata acum cativa ani.

Pentru un efect similar, au plasat un cap de cai din beton – un cast din cel care impodobea Partenonul – langa o banca. Toate aceste elemente pot fi gasite si puse in propria gradina.

Spre exemplu o baie de pasari cu un peste aflat in centrul sau, plasata in locul in care se intersecteaza apelurile, are aspectul unei fantani din Lumea Veche. Stalpii de sticla, cosurile de plante si cutiile de udare, unele culese de pe pietele mici, rotunjesc decorul transmis in timp.

Nu e greu sa faceti asta, tot ce trebuie e sa aveti materialele necesare si sa fiti creativi. Cosmetiquette.ro este site-ul unde poti gasi toate aceste informatii.

0 Shares
You May Also Like