Sfaturi de luat in considerare pentru a alege cel mai bun portofel

0 Shares
0
0
0

Accesoriul care va stoca obiecte de valoare, cum ar fi biletele, documentele si cardurile, nu poate fi ales ca orice achizitie impulsiva. Vrei sa stii cum sa alegi cel mai bun portofel? Luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste caracterul practic, stilul si calitatea urmand aceste 5 sfaturi de aur.

Dimensiunea, structura si capacitatea portofelului

Carduri, monede, bancnote, cupoane, fotografii cu cei dragi?   Cumpara portofele Furla!

Inainte de a cumpara un portofel influentat de marca sau designul sau, trebuie sa va ganditi la cate lucruri va trebui sa luati in calcul pentru a alege o dimensiune corecta.

Prin urmare, trebuie sa aiba suficiente compartimente si spatii pentru a va transporta bunurile daca, de obicei, depozitati mai multe obiecte in el.

In caz contrar, daca aveti putine chestii in portofel, nu ar avea sens sa cumparati unul cu mai multe buzunare, compartimente sau inchideri, deoarece acestea ar fi in plus. In plus, ar putea deveni o bucata incomoda in buzunar sau in poseta.

Un alt punct important atunci cand cumparam portofele este sa luam in considerare structura sa, deoarece in functie de aceasta am putea avea o capacitate mai mult sau mai mica de a stoca.

Astfel, capacitatea noului portofel va fi determinata de numarul sau de pliuri. Faldurile sunt diviziunile portofelului si iti sporesc spatiul pentru a transporta carduri, bani, monede si multe altele. De obicei, acest detaliu trece de obicei neobservat, fiind luat in considerare doar in materie de estetica.

Retine ca exista aceste modele de portofele inainte de a va grabi sa cumparati unul:

  • Portofele cu inchidere
  • Portofele cu doua corpuri
  • Portofele cu trei corpuri
  • Portofele pentru clipsuri sau suporturi pentru bancnote speciale.

De asemenea, merita sa verificati daca portofelul la alegere are brose sau inchideri, fie in interior, fie in exterior.

Acest lucru va influenta foarte mult securitatea pe care o veti simti atunci cand va stocati lucrurile, precum si adaugarea de straturi de practicitate si comoditate in portofel. Pentru ca este mult mai confortabil sa deschizi un portofel care are o inchidere vizibila decat sa incerci sa deschizi unul cu un mic buton si dificil de prins.

Gasiti ceva in piele

Pielea este cea mai sigura optiune atunci cand alegeti materialul portofelului. Portofelele din fibra de carbon si metal sunt, de asemenea, disponibile pe piata. Cu toate acestea, cand vine vorba de stil si fezabilitate, nimic nu bate pielea. Un portofel din piele bine cusut si perfect lucrat este o piesa atemporala care poate rezista cu gratie uzurii.

Intelege diferitele calitati ale pielii

Pielea este un material versatil, care este disponibil in diferite calitati. Calitatea si tipul de piele cu care este realizat un portofel pot face diferenta intre o calitate buna si medie a portofelului.

Portofelele de buna calitate sunt aproape intotdeauna realizate din piele. Este robust si poate rezista la uzura mai mult decat alte tipuri de materiale. Rezista foarte bine la multe utilizari si isi pastreaza acelasi aspect impecabil, ani la rand.

0 Shares
You May Also Like