Sfaturi si trucuri pentru camera Samsung Galaxy S20, S20+ si S20 Ultra

0 Shares
0
0
0

Cele mai recente telefoane mobile Samsung de pe piata, dispun de specificatii tehnice impresionante, iar de acest lucru profita multi utilizatori care efectueaza tot felul de trucuri, mai ales in ceea ce priveste camera.

Despre dispozitivele Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus si Galaxy S20 Ultra este vorba, iar in randurile care urmeaza puteti descoperi cele mai interesante sfaturi si trucuri legate de camera foto a acestora.

  1. Moduri in Panglica

Fiecare model din seria S are o caracteristica unica. Puteti adauga modul de camera preferat intr-o panglica usor de accesat. Desi UI-ul pentru camera este destul de intuitiv si fara dezordine, navigarea prin diferite moduri pentru a-l gasi cel preferat poate fi o sarcina dificila.

Pentru a elimina dificultatea de fiecare data cand utilizati camera telefonului, puteti glisa si arunca pur si simplu orice mod preferat, cum ar fi Live Focus, Night sau Food sau Panorama sau Slow Motion in panoul de mai jos.

Incepeti prin apasarea pe „Mai mult”, apoi pe pictograma „Editare”, apoi trageti si plasati modurile pe panglica. Apasati acum pe butonul de salvare, si gata, misiune indeplinita.

  1. Caracteristici AR

Daca ati fost un utilizator Galaxy de lunga durata, sunteti cel mai probabil constient de functiile AR. Cu toate acestea, seria Galaxy S vine acum cu o pozitie relocata pentru functiile de Realitate Augmentata pe care le puteti gasi in Mai multe >> AR Zone.

Desi elementele de baza precum AR Emoji Cam, Autocolantele AR Emoji si AR Doodle nu sunt noi, aceasta noua serie aduce in tabel functiile precum Scanner 3D si Quick Measure. Puteti obtine de fapt scanarea 3D a unui obiect din viata reala sau puteti masura distantele reale intre obiecte folosind optiunea Masurare rapida.

  1. Fiti atent la videoclipurile de 8K

Stim ce inseamna videoclipurile 4K! Sunt videoclipuri de inalta rezolutie, pentru o calitate finala. Dar, daca doriti sa depasiti acest prag, seria S depinde de sarcina. Puteti activa rezolutia 8K pentru videoclipurile dvs. Singura problema este ca acele videoclipuri pot avea probleme de compatibilitate!

Pentru a activa functia 8K, accesati Setarile camerei si atingeti Dimensiunea video din spate. Pe ecranul urmator care arata, selectati 16: 9 (8K). Un lucru important pe care trebuie sa il cunoasteti, este ca videoclipul 8K va avea o rezolutie de 7680 × 4320, in timp ce standardul 4K al industriei are o rezolutie de 4096 × 2160.

  1. UI Selfie de grup

Daca utilizati un S20 Ultra, nu veti face fata acestei probleme, dar S20 si S20 + nu au o camera cu unghi larg in fata. Deci, un selfie de grup poate fi problematic. Pentru a depasi aceasta problema, toate modelele din seria S20 au o caracteristica de mod selfie larg pentru camera frontala.

Acest mod va permite sa comutati la selfie cu unghi larg ori de cate ori camera detecteaza mai mult de doua fete. Puteti activa acest lucru din setarile camerei si apoi treceti pe optiunea pentru unghi selfie inteligent. Aceasta optiune functioneaza cel mai bine in modul peisaj!

  1. Modul focalizare live

Stiti care este efectul bokeh? Este o metoda folosita pentru a izola subiectul intr-o fotografie si a se concentra pe subiect, in timp ce estompeaza fundalul. Seria de telefoane S a stapanit arta. Ele functioneaza constant spre deosebire de iteratiile anterioare. Efectul Bokeh va va face sa pareti un fotograf profesionist!

  1. Creati GIF

Exista zeci de creatori GIF online si apoi exista aplicatii care va permit sa creati GIF-uri. Cu toate acestea, faptul ca aceasta caracteristica este integrata in camera telefonului dvs. este destul de abilitanta. Seria S a telefoanelor Samsung Galaxy este dotata cu aceasta caracteristica. Tot ce trebuie sa faceti este sa trageti in jos butonul declansator.

Pentru a activa aceasta caracteristica, trebuie sa accesati setarea aparatului foto unde puteti gasi optiunea care se citeste: „Glisati butonul declansator spre margine”. In mod implicit, optiunea este setata pentru a captura fotografii, dar apasand pe aceasta optiune puteti selecta optiunea care scrie „Creati GIF”. Acum actiunea prevazuta va crea un GIF pentru dvs.

Acestea sunt asadar, doar cateva dintre lucrurile uimitoare pe care le puteti face cu camerele acestor telefoane mobile Samsung de ultima generatie.

0 Shares
You May Also Like