Sfaturi utile pentru alegerea bradului de Craciun

0 Shares
0
0
0

Brazii artificiali de Craciun sunt din ce in ce mai populari datorita laturii lor ecologice. Ideea de a participa la respectarea mediului prin acest tip de achizitie este foarte placuta. Astazi exista cateva modele foarte elaborate care sunt la fel de bune ca si copacii adevarati din lemn.

Cu un brad artificial economisesti bani in ziua cumpararii, dar si pentru anii urmatori. Acestea sunt concepute pentru a rezista 15 ani si sunt mult mai ieftine decat una reala. De asemenea, sunt mult mai convenabile de asamblat, dezasamblat si intretinut.

Mai ales cand locuiesti intr-un oras… Intr-adevar, este intotdeauna dificil sa scapi de un copac natural. Produsele pe care le-am selectat sunt foarte variate, dimensiunile variaza, preturile, culorile, exista ceva pentru toate gusturile arborelui artificial de lux, realizeaza sau chiar mini. Regele meu frumos (artificial) al padurilor.

Cum sa alegi un brad artificial de Craciun?

Exista toate tipurile de copaci artificiali. Modele foarte low-cost importate din China pentru chiar si 80 de lei, dar cu o calitate ce lasa de dorit. Exista si tipuri de brad de Craciun artificial cu creatii foarte frumoase care arata mai real decat real dar care pot costa mai mult 800 de lei.

Depinde de tine sa faci alegerea in functie de bugetul si dorintele tale. Multe site-uri ofera arbori artificiali: pe langa platformele obisnuite de cumparaturi, magazinele de decoratiuni ii ofera si. Sugestii de decor. Alegand un copac artificial vei avea avantajul de a alege un copac care se poate integra mai bine in casa ta daca este mic.

Asa-numitii copaci „subtiri” au un diametru mic in comparatie cu inaltimea lor si se potrivesc astfel intr-un hol sau intr-o intrare.

Cum sa-ti decorezi bradul de Craciun?

Cum sa decorezi un brad de Craciun artificial? In fiecare an, toata lumea isi pune aceeasi intrebare. Rosu si verde pentru a ramane traditional? Albastru si argintiu pentru o atmosfera inghetata? Sau multicolor pentru a-ti condimenta camera de zi? Totul este o chestiune de gust.

Dincolo de culori si stil, trebuie sa respectati cateva reguli pentru a va decora cu succes bradul. Iata sfaturile noastre pentru un brad de Craciun de succes:

Aveti cate decoratiuni e nevoie, in functie de dimensiunea bradului

Planificati cantitatea potrivita de provizii. Pentru un brad clasic de aproximativ 1m80 va recomandam: 1 ghirlanda luminoasa mare (aproximativ 10 metri), 3 ghirlande clasice, aproximativ 40 de globuri de Craciun (diferite dimensiuni, culori si forme) si 20 pana la 25 de subiecte de Craciun, fara a uita de tra.stea suplimentara pentru a fi plasata in varful copacului.

Pregateste-te bine

Pregateste totul inainte de a incepe. Scoateti-va decoratiunile si verificati daca sunt in stare buna si ca luminile mai functioneaza. apoi, instalati bradul in busteanul sau, fara a uita sa aveti dedesubt punga pentru copac.

Faceti un pas pentru a putea decora varful copacului. Instalati decoratiunile pe copac in ordinea corecta. Incepeti cu ghirlandele de sus si intoarceti-le in jurul copacului spre jos. apoi aranjati bilele si subiectele de Craciun distribuindu-le uniform. Alterneaza intre bilele mari si cele mai mici. Si in cele din urma, asezati steaua deasupra copacului.

0 Shares
You May Also Like