Sfaturi utile pentru eliminarea corecta a hidrocarburilor provenite de la masini

0 Shares
0
0
0

Masinile, service-urile auto, vopsitoriile si atelierele de tinichigerie, dar si parcarile au nevoie de un separator hidrocarburi din beton care sa ajute la mentinerea hidrocarburilor departe de mediu si de fluxurile de apa.

Lichidele utilizate, cum ar fi lichidul hidraulic, lichidul de racire si solventii din activitatile de degresare, nu trebuie aruncati in sistemele de apa de suprafata. Acestea trebuie colectate separat in recipiente sigilabile pentru reciclare sau eliminare corespunzatoare.

Mai multe companii ofera un serviciu de colectare a lichidului hidraulic, antigelului si solventilor si a  echipamentelor pentru reciclarea lichidului de racire. In mod alternativ, acestea pot fi colectate pentru a fi eliminate de catre un transportor autorizat de deseuri sau, cu exceptia solventilor, evacuate in canalizarea cu ape reziduale doar atunci cand firma care produce astfel de deseuri sau persoana fizica au autorizatie.

Decat sa risti, mai bine apelezi la un separator de hidrocaburi pe care il poti cumpara simplu si usor din marketplace si ai scapat de griji.

Uleiul de lubrifiere folosit trebuie colectat separat intr-un rezervor impachetat corespunzator. Acest ulei poate fi colectat pentru reciclare sau in anumite circumstante poate fi utilizat pentru incalzire. Sunt disponibile indrumari detaliate privind depozitarea si eliminarea uleiurilor uzate in legislatia specifica..

Bateriile care contin acid trebuie depozitate intacte si in pozitie verticala intr-un compus rezistent la acid sau intr-o camera construita special. Atat carcasele de plumb, cat si cele din plastic pot fi reciclate, astfel incat acestea ar trebui colectate spre vanzare catre un contractant autorizat.

Depozitarea poate fi redusa la minimum prin utilizarea unor scheme de schimb unu-pentru-unu, prin care se colecteaza baterii vechi cand sunt livrate altele noi.

Pneurile nu trebuie niciodata arse. Pot fi tratate ca un material uscat pentru depozitare, dar daca sunt arse, eliberati compusi extrem de poluatori. Pneurile trebuie aruncate de catre o companie de reciclare sau reciclare a anvelopelor autorizata in mod corespunzator.

Anvelopele, evacuarile vechi si alte piese auto aruncate trebuie depozitate in siguranta pentru a preveni furtul, vandalismul sau incendiul. Conform Regulamentului privind incendiile, unde sunt depozitate cantitati mari de anvelope, gramezile nu trebuie sa depaseasca 50 metri cubi si ar trebui sa fie la 3 m una de cealalta sau de o cladire.

Exista scheme de colectare disponibile pentru filtrele de ulei folosite. Acestea implica furnizarea si colectarea de tamburi in care sunt plasate filtrele. In mod alternativ, filtrele de ulei aruncate pot fi zdrobite la fata locului si uleiul si metalul recuperate. Filtrele intacte sau zdrobite si alte parti contaminate cu ulei, cum ar fi motoarele, cutiile de viteze si osiile trebuie depozitate fie intr-un recipient sigilat, fie intr-o zona impermeabila impachetata, de preferinta acoperita pentru a preveni intrarea ploii.

Acestea sunt principalele materiale poluante rezultate din industria auto si este important sa fie tinute departe de mediu. Separatoarele de hidrocaburi sunt cele mai bune solutii cu ajutorul carora mediul poate fi conservat mai mult timp. Toti acizii si alte substante petroliere pot sa modifice cu mult structura ecosistemelor in momentul in care ajung in apa.

0 Shares
You May Also Like