Sifonierul – solutia perfecta de stocare pentru orice spatiu

0 Shares
0
0
0

Un sifonier este un dulap inalt, prevazut in general cu rafturi, sertare si usi, folosit pentru depozitarea hainelor si a altor articole de imbracaminte.

Din punct de vedere istoric, un sifonier a fost folosit ca si loc pentru depozitarea hainelor, in primele case ce nu aveau un astfel de loc incorporat din constructie. Astazi, el poate avea rafturi si sertare, umerase, etc.

Aceasta piesa de mobilier foarte versatila poate fi folosita in mod exclusiv pentru decorare sau pentru main-storage in orice camera a locuintei. Poate sustine fara probleme orice tip de haine sau chiar si alte obiecte. Pe MobilArts.ro poate fi gasita cea mai buna mobila la comanda.

Sifonierele sunt “caii de povara” ai familiei, mai ales in living room. Le poti folosi ca sa ascunzi anumite obicte pe care nu doresti sa le vezi zilnic sau nu doresti sa te impiedici de ele prin camera. Prin instalarea sertarelor, depozitarea va fi mult mai usoara si mai ordonata.

Un sifonier poate fi locul perfect si pentru depozitarea sculelor sau unor diferite mici proiecte de hobby, atunci cand nu le folosesti. Daca acesta se afla in camera familiei, vei avea oricand acces la ele, iar daca zona de living este si birou in acelasi timp, un sifonier sau un dulap pot fi solutia optima pentru stocarea documentelor, obiectelor office, chiar si unele aparaturi IT, etc.

Sifonierul din dormitor isi arata si el utilitatea, o data amplasat intr-o astfel de camera. In general, dormitorul nu este camera cea mai “ordonata” din casa, pentru simplul fapt ca acolo de obicei se doarme.

Un sifonier in aceasta camera va stoca cu succes toate piesele vestimentare asa cum ar fi lenjerie, pijamalele de noapte, dar si papuci sau alte obiecte. Intr-un dormitor pentru oaspeti, un sifonier poate actiona ca si dulap pentru acestia.

Asigura-i o suprafata de agatare, prin amplasarea umeraselor, dar si sertare pentru depozitarea facila a pieselor vestimentare mai mici sau a altor obiecte. De asemenea, oaspetii pot gasi aici prosoape, perne suplimentare (fata de cele aflate deja pe pat), pijamale, etc.

In dining room, nu mai putem vorbi de sifoniere, in general acestea nu se amplaseaza acolo, dar putem in schimb sa vorbim despre dulapuri. Acestea sunt de fapt niste sifoniere putin mai mici si au si ele capacitati de stocare a obiectelor suficient de mari.

Folosit in dining-room, un dulap va poate scuti de foarte multe probleme si poate crea spatiu. Altfel spatiul ar fi umplut cu vesela, pahare, tacamuri de tot felul pe care nu ai avea unde sa le pui si care probabil ar sta insirate tot timpul pe masa sau in zona chiuvetei. Un dulap in bucatarie sau dining room rezolva acest tip de probleme, zona va fi mult mai aerisita si va arata mai ordonat.

Si camera copiilor se poate bucura de prezenta unui sifonier sau a unui dulap. Motivul: Jucariile! O multime de jucarii pentru copilul tau pot fi depozitate acolo si pot fi scoase ziua pentru joaca, nefiind nevoie sa le cautati prin alte parti ale casei.

De asemenea un mic dulap amplasat acolo poate gazdui si hainele de schimb ale copilului, hainele de noapte (pijamalele) sau alte articole.

0 Shares
You May Also Like