Sunt la moda sprancenele nepensate!

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, specialistii in cosmetica sprancenelor au promovat aspectul lor natural, dar natural nu inseamna neingrijit. Daca vrei sa ai sprancene frumoase, nu-ti dori sa fie foarte subtiri si nu te gandi sa le evidentiezi prin tatuare. Sunt doua variante total depasite!

Cum se aranjeaza sprancenele in stil natural?

Urmareste prezentarile de moda sau articole despre machiaj recente, cu atentia focusata pe sprancene si vei observa ca par rebele, uneori groase, nepensate. Si, totusi, fata este machiata frumos, elegant, chiar extravagant, iar sprancenele arata bine. Trendurile in make up se concentreaza pe evidentierea ochilor, accentuand frumusetea naturala – culoarea si forma, dar fiind si extravagante cand ocazia permite.

Conform modei. ai scapat de grija pensatului, dar nu trebuie sa ignori sprancenele cand te machiezi. Intr-adevar, sprancenele pot schimba infatisarea unei femei, iar o persoana specializata in pensat poate da un aspect cu totul nou sprancenelor si fetei. Sprancenele trebuie sa arate ingrijite si elegante, chiar daca nu dezvaluie o pensare profesionista si au aspect natural.

In toate tendintele, una dintre regulile sprancenelor perfecte, fie prin pensat, fie prin tatuaj sau fie evidentiate prin fard este ca sprancenele sa fie aranjate in functie de trei linii, definite de forma nasului, a arcadei si a ochiului.

Linia sprancenei trebuie definita in exterior, de exemplu, de o linie imaginara care porneste de la nas spre coada ochiului si, apoi, indica punctul unde ar trebui sa se opreasca spranceana.

Folosind o pudra speciala pentru sprancene, cu nuanta apropiata de culoarea sprancenelor tale sau chiar pudra in doua nuante, se poate corecta forma sprancenei umpland cu culoare zonele mai rare si definind o forma corecta.

Un machiaj si mai simplu al sprancenelor se poate realiza cu ajutorul unui gel pentru sprancene, de culoare apropiata de cea naturala a sprancenelor tare. Folosind peria gelului, spranceana se poate aranja intr-o anumita forma si se pot umple chiar si golurile firelor lipsa.

Pentru contur si corectarea liniilor, ideal ar fi un creion pentru sprancene, care poate accentua forma naturala a sprancenelor si poate da un aspect de volum. De preferat ar fi sa alegeti si pentru sprancene produse waterproof.

0 Shares
You May Also Like