Tipuri de foisoare din lemn care ar putea sa te incante

0 Shares
0
0
0

Daca esti posesorul unei curti cu un spatiu destul de generos, un foisor din lemn pare a fi o alegere foarte buna . Acesta iti poate oferi relaxarea de care ai nevoie in zilele de vara, poate sa te apropie de membri familiei si te poate proteja de intemperii, ori de cate ori esti afara si incepe sa ploua.

Exista o multime de variante de foisoare din lemn, de la cele clasice, in forma patrata sau rotunda, pana la cele ceva mai inedite, care sa ofere personalitate casei tale.

Un mare avantaj pe care le ofera niste foisoare de lemn este faptul ca pot fi construite in functie de necesitatea pe care o ai si in functie de imaginatia pe care o ai. Daca nu ai imaginatia foarte bogata insa, iti oferim cateva idei cu adevarat impresionante de foisoare:

– Foisorul de tip bungalow. Daca vrei sa te simti in propria curte ca intr-o vacanta de lux, atunci acest foisor este, fara doar si poate, alegerea perfecta. Cu o forma patrata si simpla, foisorul nu necesita investitii foarte mari si poate fi dotat cu o multime de elemente. Evident, nu trebuie sa lipseasca gratarul si de ce nu, o intreaga zona de gatit. Un astfel de foisor se poate transforma cu usurinta in locul perfect pentru cele mai interesante petreceri.

– Foisorul in forma de melc. Daca spatiul nu te ajuta chiar atat de mult, foisorul in forma de melc poate sa fie extrem de util. Este un foisor inedit, cu o forma care ii va oferi personalitate curtii tale si cu suficient de mult spatiu pentru intreaga familie. Forma de melc poate sa fie folosita fara probleme si la decorarea intregii gradini. Cu siguranta este o forma deosebita.

– Foisorul cu piscina. Daca spatiul iti permite si partea financiara nu este o problema, poti construi un foisor care sa fie insotit de o piscina. Acesta poate fi gazda unor petreceri deosebite alaturi de toti prietenii si te poate feri de soare, in zilele caniculare si de ploaie in zilele mai mohorate.

– Foisorul de tip amfiteatru. O zona centrala, in care sa faci focul si cateva elemente laterale acoperite de o structura de lemn pot fi suficiente pentru o seara de neuitat in familie sau alaturi de cei mai buni prieteni.

0 Shares
You May Also Like