Tipuri de litere volumetrice iluminate

0 Shares
0
0
0

Literele volumetrice iluminate, cunoscute si ca litere cu becuri sunt tot mai preferate in ultima perioada, deoarece acestea pot fi remarcate si pe parcursul serii, oferind oricarei firme un aspect rafinat si elegant.

Cu toate acestea, este important sa aveti in vedere tipurile de litere volumetrice, pentru a va asigura de faptul ca veti face o alegere inteleapta pentru compania dumneavoastra.

Asadar, in cadrul articolului de astazi va vom prezenta cateva tipuri de litere volumetrice, astfel incat sa va puteti forma o opinie cu privire la avantajele si dezavantajele acestora.

Litere volumetrice cu luminare interioara

Literele volumetrice cu luminare interioara sunt cele mai achizitionate, acestea fiind cele mai des intalnite in randul tuturor companiilor. LED-urile sunt introduse in interiorul literelor volumetrice astfel incat acestea sa ilumineze fata unei litere sau, dupa caz, fata si lateralul unei litere.

Acest tip de litere sunt foarte usor de observat pe timpul serii, deoarece LED-urile sunt suficient de puternice pentru a scoate in evidenta numele brand-ului, fara a fi nevoie de o iluminare suplimentara, precum instalarea unor spot-uri.

Litere volumetrice cu iluminare halou

In ceea ce priveste literele volumetrice cu iluminare halou, LED-urile sunt montate pe spatele literelor, astfel incat acestea sa ilumineze peretele pe care au fost montate.

Astfel aceste leduri vor crea un contur luminos foarte frumos in jurul literelor, de aici si denumirea de iluminare halou. Acest tip de iluminare este potrivita pentru literele in culori inchise sau in cazul literelor confectionate din materiale opace, cum ar fi lemnul sau aluminiul.

Litere volumetrice cu iluminare in cant

Literele volumetrice cu iluminare in cant sunt iluminate doar pe partea laterala a acestora, oferind un aspect ceva mai misterios.

De asemenea, trebuie mentionat ca acest efect este obtinut cu ajutorul blocarii trecerii luminii prin fata literei, facand litera opaca in partea din fata cu ajutorul unor materiale speciale, astfel incat toata lumina sa fie distribuita pe partea laterala a literei, obtinandu-se acea iluminare in cant. In final, design-ul final este unul surprinzator, ce nu poate ramane neremarcat.

Litere volumetrice cu iluminare frontala

In ceea ce priveste literele volumetrice cu iluminare frontala, acestea se obtin cu ajutorul proiectoarelor si a luminilor arhitecturale. Astfel, lumina va bate direct in partea frontala a literei, oferind un aspect dramatic, dar, totodata, elegant, ce nu va putea trece neobservat de niciun trecator de pe strada.

Mai mult decat atat, in timpul serii, este imposibil sa nu le remarcati de la departare, tocmai datorita puterii pe care le au proiectoarele si luminile arhitecturale.

Litere volumetrice cu iluminare contur, pe cantul literei, cu LED -uri individuale

Un alt tip de litere volumetrice sunt cele cu iluminare contur, pe cantul literei, folosindu-se LED-uri individuale. Acestea sunt foarte folosite in cadrul farmaciilor si magazinelor care ofera un program NON-STOP, iar pentru a scoate acest lucru in evidenta, antreprenorii apeleaza la litere volumetrice.

Becurile sunt plasate in exterior, oferind o lumina nu foarte puternica, dar suficienta pentru a putea fi remarcata cu un minim de efort, de la o distanta mica.

0 Shares
You May Also Like