TOP 7 Motive pentru care merita sa investesti in sisteme de incalzire in pardoseala

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, tot mai multi proprietari aleg sa isi instaleze sisteme de incalzire in pardoseala in locuintele lor, din diverse motive. Acestea au o multime de avantaje si sunt adesea instalate datorita confortului termic pe care il ofera. In acest articol vei descoperi care sunt principalele beneficii ale acestor sisteme si de ce merita sa investesti si tu intr-unul pentru casa ta. 

Iata de ce sistemele de incalzire in pardoseala au devenit atat de populare:

1. Confortul termic

Fiecare dintre noi ne dorim o casa calduroasa, iar sistemele de incalzire in pardoseala ofera un confort termic semnificativ imbunatatit, deoarece caldura este distribuita uniform, in fiecare coltisor al casei. In plus, cu ajutorul acestui sistem poti uita de pardoseala rece, care poate fi adesea inconfortabila atunci cand mergem cu picioarele goale prin casa. 

2. Eficienta energetica 

Pentru ca energia este distribuita uniform, se reduce pierderea de caldura. Astfel ca, in comparatie cu sistemele traditionale termice, incalzirea in pardoseala ofera o eficienta energetica sporita. De asemenea, pe termen lung si facturile la energie vor arata cat de econom poate fi acest sistem.

3. Economiste spatiu

Prin eliminarea caloriferelor traditionale, poti economisi spatiu in locuinta ta, bucurandu-te in acelasi timp un sistem de incalzire modern si eficient. Iar ca tot vorbim despre eficienta, sistemele de incalzire in pardoseala de pe shop-einstal. ro reprezinta alegerea ideala pentru o investitie pe termen lung. 

4. Design interior 

Nu numai ca economiesti spatiu, insa instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala iti permite organizarea flexibila a obiectelor de mobilier, astfel incat sa poti oferi un aspect mai aerisit si estetic in fiecare incapere din casa. 

De asemenea, daca ti-ai dorit mereu un colt cozy in care sa te poti relaxa cu un ceai si o carte, dupa o zi incarcata, acum acest lucru este posibil. In locul traditionalului calorifer, poti opta pentru amenajarea unui spatiu confortabil, calduros de care sa te bucuri oricand simti nevoia de timp pentru tine. 

5. Sistem silentios

Daca vorbim despre incalzirea locuintei utilizand un radiator, atunci zgomotul pe care acesta il produce poate fi destul de deranjant. In schimb, in cazul sistemelor de incalzire in pardoseala, acest aspect nu mai reprezinta o problema, deoarece acestea sunt aproape complet silentioase. 

6. Functioneaza pentru diferite tipuri de podele

Un avantaj foarte important este faptul ca aceste sisteme se pot integra usor sub diverse tipuri de podele si materiale, precum gresie, parchet, marmura. Astfel ca, indiferent de suprafata podelei, sistemele de incalzire in pardoseala pot fi cu usurinta instalate.

7. Investitie pe termen lung 

Desi poate fi un sistem destul de costisitor in comparatie cu cele traditionale, sistemele de incalzire in pardoseala sunt excelente pentru economiile pe termen lung. Pe langa ca durata lunga de viata va reduce costurile de intretinere, acestea au si o eficienta energetica sporita.

Asadar, sistemele de incalzire in pardoseala reprezinta alegerea ideala pentru orice locuinta, date fiind avantajele pe care acestea le au, atat in ceea ce priveste confortul termic, cat eficienta energetica si durata de viata. 

 

Sursa foto: Pixabay.com

0 Shares
You May Also Like