Toppers saltele din spuma cu memorie: doar avantaje!

0 Shares
0
0
0

Ideal pentru a va imparti patul, pentru a corecta o saltea si pentru a experimenta un confort pe masura, poti opta pentru un  topper cu memorie 160×200 cm HypoallergenicMed Somnart cu husa din bumbac detasabila, spalare la 90°C. Descopera toate avantajele sale.

Ce este un topper pentru saltea din spuma cu memorie?

Formata dintr-un strat subtire de spuma viscoelastica si termosensibila de inalta densitate, suprafata saltelei cu memorie de forma modifica receptia saltelei oferind confort si sustinere. Materialul reactioneaza la caldura corpului si se inmoaie pentru a se potrivi morfologiei corpului oferind un aspect placut si un efect invaluitor.

Isi urmareste miscarile si le amortizeaza revenind la forma initiala, de unde si denumirea de spuma cu memorie. De grosime variabila, suprafata saltelei este asezata intre saltea si cearceaful de jos.

Inovatia in slujba confortului

Dezvoltata de NASA la sfarsitul anilor 1960 pentru a face zborurile spatiale mai confortabile pentru astronauti, spuma cu memorie si-a gasit aplicarea zece ani mai tarziu in lenjerie de pat.

Mai ales in industria hoteliera de lux, unde a experimenta o saltea cu spuma cu memorie este una dintre amintirile de neuitat asociate cu sederea intr-o astfel de unitate.

Astazi nu mai este nevoie sa stai intr-un hotel de cinci stele pentru a te bucura de confortul unui pat in aproape de imponderabilitate. Te poti bucura cu usurinta de accesoriile supreme pentru lenjerie de pat acasa.

Toppers de saltea si protectiile de saltea: care sunt diferentele?

La fel ca topperul de saltea, protectia de saltea formeaza un strat absorbant intre saltea si cearceaf si poate fi moale in functie de materialul ales.

Poate fi folosita pentru a ascunde imperfectiunile unei saltele invechite, insa destinatia ei este foarte diferita: protectia pentru saltea este subtire, cu o fata impermeabila si este folosit pentru a-ti  proteja salteaua de transpiratie, pete si uzura.

Topperul saltelei este gros (de obicei 4 pana la 8 cm). Utila pentru renovarea sau imbunatatirea unei saltele existente, este cautata mai ales pentru confortul acesteia si pentru prevenirea durerilor de spate.

Saltea din spuma cu memorie sau topper pentru saltea?

Moale, medie sau ferma, o saltea din spuma cu memorie iti permite sa beneficiezi de suportul la alegere cu aceeasi intampinare personalizata, atat reactiva, cat si invaluitoare, ca si un topper pentru saltea din spuma cu memorie.

Topperul de saltea are avantajul de a se adapta la orice saltea existenta, indiferent de tehnologia acesteia (spuma, arcuri, latex), pentru a-i imbunatati confortul sau a-i da o a doua viata

Intretinerea unei saltele din spuma cu memorie

Mai usor de manevrat decat o saltea, un topper de saltea viscoelastic din spuma cu memorie poate fi aerisit in mod regulat (30 de minute pe zi pe vreme uscata si rece), contribuind la imbunatatirea igienei lenjeriei de pat, precum si la longevitatea acesteia.

In general tratata antialergic si antibacterian, suprafata saltelei este detasabila, usor de spalat si se usuca rapid fara a se deforma. Topperul saltelei izoleaza salteaua de corp, protejand-o de umezeala cauzata de transpiratie. Puncte bune pentru a lupta impotriva bacteriilor si acarienilor.

0 Shares
You May Also Like