Totul despre casele pe structura metalica

0 Shares
0
0
0

Sa ridici o casa in ziua de astazi nu este deloc un lucru foarte usor. Si va spun acest lucru deoarece este de stiut ca ridicarea unei case in ziua de astazi necesita pe langa foarte mult timp, si o multime de bani. In primul rand, pentru a ridica o casa trebuie sa ai un teren proprietate persoanale pe care sa o ridici pe aceasta. Si chiar daca detii deja terenul, lucrurile tot nu sunt foarte usoare.

Atunci cand vrei sa ridici o casa, trebuie sa te gandesti intai la ce fel de casa trebuie sa construiesti. Si spun acest lucru deoarece ai de ales si trebuie sa alegi ceea ce crezi ca ti se potriveste mai bine. De fapt, trebuie sa alegi construirea unei case de care sa fii mandru si care sa aiba o durata de viata cat mai lunga.

Astfel ca poti apela la construirea unei case din zidarie, din lemn sau de ce nu la ridicarea unei case pe structura metalica. Iar in acest articol as vrea sa va vorbesc putin despre aceste case pe structura metalica.

Chiar daca ideea de casa pe structura metalica nu si-a facut aparitia de foarte mult timp in tara noastra, trebuie sa stiti ca in tari precum SUA acest tip de constructie are o popularitate destul de mare. Structura metalica a unei astfel de case este in special realizata din otel, care este un material mult mai usor decat lemnul si care ofera o rezistenta destul de mare in cazul cutremurelor.

Iar aici probabil va intrebati cum o casa pe structura metalica este mai rezistenta in fara unor calamitati naturale, insa raspunsul este unul destul de simplu, caci cu cat materialul din care este realizata casa este mai usor, cu atat daunele vor fi unele mai mici. In plus, fata de casele din zidarie, cele pe structura metalica au costuri mult mai mici.

Si chiar si aici explicatia este una destul de simpla, caci atunci cand este vorba despre o structura realizata din otel, va puteti da seama ca aceasta este una mult mai rezistenta, asadar necesarul de materiale pentru fundatie va scadea semnificativ.

Mai mult decat atat, trebuie sa stiti si faptul ca aceste case pe structura metalica sunt mult mai rezistente atunci cand vine vorba despre incendii. In comparatie cu casele realizate din lemn, aceste case pe structura metalica au un avantaj destul de mare, iar acesta consta in faptul ca nu se pot deforma in timp, nu pot crapa si in plus, un material precum otelul nu poate fi atacat de catre daunatori.

Bineinteles, acesta poate fi atacat de catre rugina, insa in acest caz se poate depune pe suprafata lui un strat protector de zinc, care are rolul de a-l proteja impotriva coroziunii.

0 Shares
You May Also Like