Totul despre masajul anticelulitic

0 Shares
0
0
0

Chiar daca uneori se mai intampla ca acest masaj sa fie criticat pe diverse canale de comunicatie, el ramane una din metodele optime anticelulitice.

Masajul impotriva celulitei are si cateva dezavantaje dar asta se intampla doar din cauza persoanelor care practica acest masaj. In afara de faptul ca masajul anticelulitic este ceva mai scump, acest masaj trebuie facut si utilizand o anumita tehnica pentru a se obtine rezultatele dorite.

Sunt si unii pasi care trebuie urmati pentru a realiza un masaj anticelulitic corect si de asemenea este nevoie si de anumite obiecte si substante pentru ca totul sa decurga asa cum trebuie. Veti avea nevoie de uleiuri speciale si de o rola cearceaf hartie.

Beneficiile exercitiilor fizice sunt discutate de multe ori dar adevarul este ca in general ele nu pot sa cuprinda toate zonele delicate in care apare celulita. Un exemplu in acest sens poate sa fie zona superioara a genunchiului si chiar si coapsele care sunt doua zona ale corpului foarte greu de sculptat.

Masajul anticelulitic are o serie de influente asupra organismului care se explica in general prin actiunea pe care o are in straturile superficiale de pe corp. Cu ajutorul masajului impotriva celulitei sunt stimulate elasticitatea si supletea pielii sau a tesuturilor subcutanate si se va activa si circulatia.

De asemenea este recomandat sa luati in calcul si faptul ca acest masaj nu este pentru relaxare si se actioneaza insistent, poate chiar dureros in unele cazuri in zonele care sunt afectate de celulita.

Sunt si cateva rezultate garantate ale masajului anticelulitic precum indreptarea si netezirea pielii, scaderea in greutate si disparitia depozitelor adipoase suplimentare, acesta fiind de altfel un efect care se masoara in centimetrii.

De asemenea se va diminua sau va disparea complet celulita, se va trata in mod eficient celulita sau vergeturile, se aplica dezintoxicarea intensiva a organismului, scaderea in greutate, intensificarea circulatiei si eliminarea depunerilor minerale in plus.

Acest masaj este recomandat pentru o aplicare constanta, in fiecare zi, daca se poate la aceeasi ora impreuna cu un regim de viata bun si cu o dieta corespunzatoare dar si cu activitati fizice regulate.

In cazul in care celulita este in stadiul 1 se recomanda macar o singura data pe saptamana acest masaj. Pentru celulita de gradul 2 se recomanda de 3 ori pe saptamana, doar pentru celulita aflata intr-un stadiu avansat se recomanda masaj zilnic.

Masajul va poate ajuta sa scapati de celulita in cazul in care se aplica tehnicile potrivite care de altfel nici nu sunt complicate. Sunt si cativa pasi de care se tine cont pentru eliminarea celulitei.

Se va aplica uleiul cu miscari liniare pentru a se stimula circulatia in vasele mici si in capilare.

Se ciupesc zonele in care se afla celulita. De asemenea se strange si se ridica pielea in mod similar cu framantarea unui aluat.

Se va face un masaj cu pumnii pentru a presa zonele care sunt afectate de celulita. Presand puternic puteti ajuta la eliminarea depozitelor de grasime si metabolismul va elimina aceste depozite natural.

Masajul sub forma literei S este o alta tehnica pentru eliminarea celulitei.

0 Shares
You May Also Like