Un brad artificial pentru acest Craciun: de ce ar trebui sa faci aceasta alegere?

0 Shares
0
0
0

 S-ar putea sa te gandesti ca sarbatorile de iarna sunt inca departe, iar grijile legate de brad sunt atat de premature. Dar chiar acum oamenii se confrunta cu o mare seceta, in unele parti ale lumii exista numeroase incendii, iar pompierii au fost nevoiti sa mearga la mai multe incendii forestiere din cauza secetei mari. Mai mult, nu a trecut mult timp de cand uriasele incendii din Australia au ars o cantitate considerabila de vegetatie, inclusiv copaci.

Copacii sunt considerati plamanii planetei si, daca oamenii vor continua sa-i iroseasca, Pamantul nu va mai avea ce respira. In special, este posibil sa nu poti preveni incendiile forestiere din Australia sau defrisarile din America de Sud. Cu toate acestea, toata lumea poate contribui putin la salvarea planetei – de exemplu, prin a nu cumpara un brad viu de Craciun .

Gandeste-te cati copaci vei distruge in viata ta

Nu conteaza deloc daca iti cumperi pomul de Craciun dintr-un loc special sau mergi sa-l tai singur in padure. Oricum, din cauza Craciunului, planeta va pierde un copac care ar putea produce oxigen toata viata. Deci nu ar fi mai bine sa cumperi un brad de Craciun potrivit care sa te reziste ani de zile? Un brad artificial va salva zeci de arbori naturali , dar iti va economisi si bani si griji.

Avantajul copacilor artificiali este mai mult de atat

Cat costa un copac artificial? Depinde de marime. In orice caz, mai mult decat cel natural , dar va dura mult mai mult. Unii te vor costa cateva sute de lei, altii poate mii. Depinde cat de luxos este aspectul bradului.

Pretul este cu siguranta un avantaj pe termen lung. Dar ceea ce te va face si mai fericit este pierderea grijilor. Nu va trebui sa te gandesti unde sa mergi pentru a cumpara un brad. Il comanzi online si este acasa in cateva zile. Dupa Craciun, il ascunzi in garaj sau pivnita si il scoti din nou peste un an. De asemenea, bradul artificial nu cade si nu trebuie sa-i schimbi apa . Il poti pastra pana in februarie, de exemplu, sau il poti decora la inceputul lunii decembrie, deoarece nu se va usca .

Astazi, chiar si brazii artificiali arata in viata

Daca inca nu esti sigur daca vrei un brad artificial acasa, verifica ce modele se vand astazi . Brazii artificiali 3D arata in viata! Acestia nu sunt realizati din doar cateva crengute lustruite, brazii sunt bogati si pot avea un aspect de zapada daca vrei. Nu iti face griji, bradul alb este decorat cu zapada care nu se va topi sau cadea.

Pomii de Craciun intr-o oala sunt, de asemenea, foarte populari. Nici nu trebuie sa ai de-a face cu un suport de pom, ghiveciul arata familiar si confortabil. Daca vrei sa aduci acasa putina natura, ia-ti un pom de Craciun pe butuc . Fie ca este vorba de brad, molid sau pin, depinde de tine.

Vanzarea pomilor de Craciun pe site-urile specializate incep de devreme, inca de la inceputul toamnei si, in plus, poti beneficia de reduceri considerabile.

0 Shares
You May Also Like