Un troller de calitate pentru vacanta ta

0 Shares
0
0
0

Oricat de mult imi place viata pe care mi-am ales-o, uneori obosesc. Parca diminetile nu mai sunt cu atat de mult soare, parca gandurile au devenit totusi gri, iar cearceafurile prea usoare. Aleg sa plec in vreo calatorie pe care o achizitionez doar cu o zi inainte.

Vreau sa ma deconectez si sa imi recapat fortele, sa simt ca este in regula, iar inspiratia mea este una potrivita.

De fiecare data cand plec, invat ceva despre mine. Invat ca imi place sa pastrez anumite limite sau ca rad la lucruri marunte, aflu cat de mult prefer lavanda si care sunt cei mai inalti munti. Lumea e de fapt o poveste, iar randurile sale sunt scrise in fiecare zi dupa propriile puteri sau preferinte.

Poate le alegem datorita culorii, poate au o semnificatie anume sau doar le dam noi una. Atragem ceea ce suntem in prezent in cautarea a ceea ce dorim sa fim. Si tu si eu caram zilnic nu doar geanta sau agenda, cartile sau portofelul.

Caram tristeti sau regrete, dorinte si iluzii. E simplu sa spun ca, lasandu-le de-o parte, orice clipa va fi fost una senina. Practica insa e partea mai grea. E ca atunci cand plec in vacanta si din multimea de trollere medii aleg sa iau totusi unul mare in care adaug efectiv obiecte care nu imi sunt de fapt necesare, haine pe care nu le imbrac in nicio zi sau vreo trusa de machiaj, cata vreme eu nu ma machez.

In ce priveste trollere-le pentru vacanta, cu cele mari am avut numai evenimente neplacute. Odata mi s-a rupt fix manerul si a fost extrem de greu sa car geanta, iar alatadata, s-a desprins partea de jos.

Dupa ce ca erau mari, nici macar de calitate nu am ales sa fie. Valigeria vine cu niste solutii tare dragute, calitative si la preturi excelente. Indiferent de vacanta pe care o alegi, ai posibilitatea sa stai linistit in privinta bagajelor. Si nu uita, nu cara niciodata lucruri inutile, nu pastra lucruri vechi si alege doar ceea ce iti place si iti este util cu adevarat.

0 Shares
You May Also Like