Unde se gasesc locuri de parcare in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

Persoanele care isi doresc sa plece intr-o binemeritata vacanta in strainatate, in mod evident se gandesc sa plece cu avionul, de pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni.

Acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care discutam despre cel mai mare aeroport din tara, aeroportul care are cele mai multe curse internationale dintre toate aeroporturile din tara.

De pe acest aeroport pleaca zilnic mii de cetateni spre diferite tari, si totodata aici sosesc zilnic alte mii de cetateni, romai sau straini, in vacanta sau in vizite oficiale, etc.

Tinand cont de toate aceste detalii este lesne de inteles de ce romanii care intentioneaza sa plece in vacanta iau foarte in serios zborul de pe aeroportul din Otopeni.

Ei bine, intrebarea multora este alta:” Unde se gasesc locuri de parcare in Otopeni?”, pentru ca majoritatea celor care intentioneaza sa plece in vacanta in strainatate intentioneaza sa mearga cu masina la aeroport.

Cea mai simpla solutie este aceea de a lasa masina parcata in parcarea aeroportului pe toata durata vacantei, insa locurile in parcarea aeroportului fiind limitate, este destul de dificil de gasit un asemenea loc de parcare.

Cea mai la indemana solutie pentru persoanele aflate in aceasta situatie este aceea de a cauta o pacare langa aeroport Otopeni, iar astfel vor ajunge in timp util la aeroport pentru check in si imbarcare.

Exista mai multe parcari private in zona aeroportului Otopeni, printre care si Airport Parking, acolo unde soferii care pleaca in diferite locatii cu avionul isi pot lasa masina sa stationeze pana se intorc acasa.

Persoanele interesate sa isi lase masina intr-o asemenea parcare privata din apropierea aeroportului au acum posibilitatea de a-si rezerva online un loc in parcare, ceea ce este un real avantaj.

Probabil va intrebati care este rostul unei rezervari online, insa tinand cont de faptul ca discutam totusi de parcari private in apropiere de aeroport, acestea sunt mai mereu pline, avand fiecare loc in parte ocupat.

Persoanele care isi rezerva un loc, sunt sigure ca in data si la ora la care trebuie sa ajunga la aeroport, au locul de parcare asigurat in parcarea care se afla situata in apropierea hotelului.

Dupa cum spuneam, exista mai multe parcari in apropiere de aeroport, insa la Airport Parking clientii au o multime de beneficii, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Asadar, dinstanta foarte scurta de la parcare la aeroport este un avantaj pe care clientii il au, insa vestea buna este ca acestia vor fi transportati gratuit de la parcare la aeroport, iar apoi la intoarcere vor fi asteptati la aeroport, preluati si transportati inapoi in parcare pentru a-si prelua masina.

Airport Parking le ofera clientilor posibilitatea de a-si lasa masina sa stationeze in cele mai sigure conditii, parcarea fiind imprejmuita. In plus, siguranta masinilor este o prioritate pentru cei de la firma, astfel incat parcarea este pazita de catre agenti de paza profesionisti.

Totodata, pentru ca fiecare client sa poata sta linistit in ceea ce priveste siguranta masinii, mentionam faptul ca parcarea este monitorizata video. In acest fel toata lumea este linistita pentru ca fiecare client isi va prelua masina din parcare exact asa cum a lasat-o, fara zgarieturi sau alte probleme.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care ar trebui sa le cunoasca toti cei care se afla in cautarea unui loc de parcare in Otopeni. La Airport Parking locurile de parcare sunt mult mai ieftine in comparatie cu cele din alte parcari, asa ca este rentabil ca persoanele care cauta loc de parcare in Otopeni sa opteze pentru aceasta parcare.

In plus, persoanele care intentioneaza sa plece pentru o perioada indelungata de timp au posibilitatea de a opta pentru parcare pe termen indelungat, iar astfel vor economisi bani importanti. Cei care de exemplu isi lasa masina parcata la Airport Parking timp de 31 de zile vor plati doar 224 lei, mult mai putin in comparatie cu tarifele pe care le au alte parcari private.

In cazul in care doriti si dvs. sa plecati in strainatate de pe aeroportul din Otopeni, cu siguranta trebuie sa va lasati masina sa stationeze in parcarea Airport Parking care se afla foarte aproape de aeroport.

0 Shares
You May Also Like