Visati la o nunta pe plaja?

0 Shares
0
0
0

Nunti pe plaja, cu picioarele pe nisip si peisajul minunat al marii este cu siguranta dorinta multor mirese si miri. Cu toate acestea, multi ajung sa renunte la acest stil de nunta, din cauza dificultatilor care pot aparea pe drum.

Cuplurile care aleg nunta pe plaja, in cea mai mare parte, sunt inspirate de nunta tip destinatie, iar organizarea unei nunti la distanta nu este atat de complicata pe cat pare, ci necesita de doua ori mai multa planificare, deoarece, in plus fata de locul si data evenimentului, mireasa si mirele ar trebui sa acorde atentie prognozei meteo, timpului si chiar confortului oaspetilor – daca exista hoteluri in apropiere, parcare, etc.

Cum sa va organizati?

In primul rand, trebuie sa decideti daca ceremonia va avea loc in stilul de a sta pe nisip, pe un dig romantic, sau intr-un hotel de pe malul marii.

Daca va decideti pentru ceremoniile care stau in nisip, atunci trebuie sa luati cateva masuri de precautie cu preparatele:

Clima

In functie de perioada din an in care ati stabilit data ceremoniei, se poate intampla sa ploua in ziua respectiva si sa strice totul! Pregatiti un plan B pentru a evita asumarea acestui risc. Merita sa inchiriati un cort transparent pentru a scapa de ploaie / zgura, fara a pierde frumusetea naturala a peisajului.

Sezonul anului

Evitati sezoanele in care miscarea turistilor este mai mare pe plaja. Intre septembrie si noiembrie, este ideal, intrucat vremea este mai calda – cu o probabilitate mai mica de ploaie – iar plaja va fi mai goala. Astfel incat sa puteti avea o ceremonie fara prezenta strainilor.

Infrastructura orasului

Asigurati-va ca orasul in care veti organiza ceremonia are infrastructura adecvata pentru a gazdui numarul de oaspeti pe care intentionati sa ii invitati. Nu alegeti o plaja care este prea departe de oras, cu un acces foarte prost. Incercati sa marcati ceremonia pentru plajele care sunt mai usor accesibile si oaspetii pot avea acces usor.

Ora ceremoniei

Este necesar sa verificati cele mai bune momente pentru nunta, astfel incat sa nu aiba soarele care deranjeaza vederea oaspetilor. Evitati timpul intre orele 12:00 si 14:00.

Mireasa

Rochia de mireasa pentru nunta pe plaja ar trebui sa fie fluida, foarte usoara ca si o rochie de mireasa Cluj style. Nu are rost sa vreti sa va casatoriti pe plaja intr-o rochie stralucitoare in stil printesa, care nu se va potrivi cu nimic! Cel mai bun lucru de facut daca va plac paietele, este sa cumparati o rochie din dantela, cu broderie foarte discreta – nimic prea ostentativ.

Machiajul miresei ar trebui sa fie mai curat, natural, si rezistent la temperatura ridicata a plajei, sa nu se topeasca in timpul ceremoniei de nunta. Parul lejer, cu bucle usoare si lipit cu flori, este preferinta mireselor care opteaza pentru acest tip de casatorie.

Mergeti descult sau purtati bratarile pentru picioare, un detaliu suplimentar – super fermecator. Daca ceremonia se face intr-un hotel, atunci merita sa purtati un pantof mai mic si mai delicat, deoarece tocul inalt nu se potriveste stilului.

Mirele

Pentru imbracamintea mirelui, culori deschise, cum ar fi gri, bej si offwhite este cea mai buna optiune pentru a intra in starea de spirit beachy de nunta. Amintiti-va ca ceremonia de pe plaja este foarte relaxata si fara cerintele unei nunti traditionale, astfel incat utilizarea de legaturi, jachete si pantofi sociali nu sunt, de asemenea, necesare.

Toate alegerile trebuie facute cu cat mai multa grija posibil, astfel incat ceremonia de nunta si oaspetii sa se simta in largul lor de la inceputul pana la sfarsitul ceremoniei iar pe timpul petrecerii sa fie totul aranjat incat sa nu fie nevoie de prea multa miscare in jurul meselor.

0 Shares
You May Also Like